Pytla: Gædinga trænings kursus

Lørdag den 13. oktober 2018

Pytla afholder et Gædinga Kursus med Line Kaae, med teori og praksis på Hedelands bane lørdag d. 13/10-2018.

Line Kaae Hansen har gennem de sidste 20 år har arbejdet med heste i Danmark og i Island. Line har mange års erfaring med tilridning, træning og konkurrenceridning, ligesom hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013. Siden Line fik sin eksamen, har hun dømt flere store stævner, bla. udtagelsesstævner i Island til Landsmòt og Test Event (Nordisk Mesterskaber) i Gæðingakeppni 2014, samt flere gange DM.

Line har undervist i mange år, og sørger hele tiden for at optimere sig selv som rytter og underviser. Dette bla. ved at have været elev på Gait Academy uddannelsen. I sin undervisning lægger Line stor vægt på, at samspillet mellem hest og rytter er positivt, og at tingene ikke gøres mere komplicerede end de er. Grundridning og stabilitet sammen med det at ride hesten fremad, således at rytter og hest præsterer bedst på konkurrencebanerne, er nogle af de ting Line går meget op i.

Der vil være 1,5 times teori og spørgsmål. Derefter rider alle ryttere deres program, hun dømmer og kommer med kommentarer.

Der vil være 10 pladser med hest og ubegrænset  til teoridelen.

Deltagerpris med Hest kr. 650,-  og uden hest 200,- ekskl.  SPORTI og administrationsgebyr

Med i prisen vil der blive serveret Kaffe/te, kage og en let frokost. Øl/vand kan købes.

Læs yderligere om Line Kaae på vores hjemmeside www.pytla.dk

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil