Geysir: Kursus med Anne-Katrine Justnæs

23. - 24. april 2011

Kun for medlemmer af Geysir klubben

Junior og Ungrytter udvalget har valgt at gentage succesen med Anne-Katrine Justnæs kurset som Julie fra udvalget afholdte som et åbent kursus sidste år i oktober. I år har vi valgt at holde kurset i Geysir regi og har derfor fået Anne-Katrine til at komme igen, d. 23-24 april på Geysirbanen i Gevninge.

Sidst Anne-Katrine var her foregik det sådan at man red undervisning 2 og 2 lørdag formiddag og lørdag eftermiddag og om søndagen fik man eneundervisning 1 gang hver. Alle deltagerne syntes at dette forløb rigtig godt, så det har vi valgt at gøre igen i år.

Anne-Katrine har mange års erfaring både inden for træning og undervisning. Hun har arbejdet og trænet heste for Stutteri Ahl og for Stald Balle. Derudover har hun været på Landsholdet både for Norge og for Danmark og var Norges Mester for første gang allerede i en alder af 15 år. Anne-Katrine har uddannet sig ved bl.a. at få undervisning af mange forskellige instruktører såsom, Olil Amble, Nils-Christian Larsen, Christina Lund, Erik Andersen, Julie Christiansen og Julio Borba.

Anne-Katrine arbejder ud fra Julio Borbas principper og går op i at hesten er smidig og løsgjort. Hesten skal slappe af og have den rigtige bæring, sådan så man hele tiden bygger de rigtige muskler op. Der skal være et samarbejde mellem hest og rytter, og hun går meget op i at hesten er glad og positiv.

Anne-Katrine har også flere års undervisningserfaring og underviser på alle niveauer og tager udgangspunkt i den enkelte rytter.

Så lige meget om man er nybegynder eller øvet rytter, vil man kunne få en masse ud af Anne-Kathrines undervisning.

Kom og lær noget nyt og få en masse ny inspiration til at videreuddanne dig som rytter og derudover lære en masse nye islænder folk at kende!

Der er mulighed for hesten at overnatte på nogle fine græsfolde, dog skal man selv tage strøm med og man skal huske at rense foldene inden man forlader pladsen søndag eftermiddag.

Kurset koster 650 kr.

Henvendelse kan ske til Julie Clauding, julieclauding@hotmail.com eller tlf. 50 56 31 05.

Sidste frist for tilmelding er d. 20 april.

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Geysirs AktivitetsudvalgSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Geysirbanen
Oldvejen 2
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil