Kjarni Special Double WR

27. - 28. april 2019

Kjarni arrangerer igen i år et dobbelt WR stævne med dommer clinic.

Tilmelding er åben kun for medlemmer frem til den 1. februar kl. 18.00 hvorefter der åbnes for alle.

Vi starter fredag aften, hvor vi har valgt at lægge stævnets ryttermøde. Ud over de praktiske rytterinformationer, vil dommerne informere om, hvad de vil have fokus på og hvad der vil blive lagt vægt på til de to stævner.

Der rides udtagelser lørdag og igen søndag – altså ingen finaler, men to separate WR stævner.

I et forsøg på at skabe større dialog dommere og ryttere imellem, vil der være et dommer oplæg lørdag aften, hvor dommerne vil give feedback og input til næste dags ridt. Lørdag aften inviterer vi på middag efter dommeroplægget.

Det vil være muligt at ride T1, T2, V1, F1, P2 og PP1. Der er ingen adgangskrav. Der vil være elektronisk tidtagning i pasklasserne.

Prisen for deltagelse i begge stævner er DKK 2.600 ”all inclusive” (deltagergebyr, mobilboks, wrap, fold, dommer-clinic, aftensmad fredag og lørdag). Du skal selv have foldmateriale med. Hingste må ikke stå på fold om natten.

Dommerne er: Florian Schneider, Johan Häggberg, Trine Lassen, Lutz Lesener, Stefan Hackauf og Kristinn Bjarni Þorvaldsson.

Der er mulighed for at vælge musik til sit/sine ridt – musikken skal være tilgængelig på Spotify.

Tjek-ind:
Der kan tjekkes ind fra fredag den 26. april kl. 12. Ring til Lone Panduro hvis du har brug for at lave en anden aftale +46 706255786. Det originale hestepas skal fremvises ved tjek ind (en kopi er ikke nok). Du kan ride på banen om fredagen til kl. 22:00 og de øvrige dage indtil 1 time før den første klasse starter og igen om aftenen indtil kl. 22:00. Du vælger selv din boks og fold ved ankomst. Hvis du har ønsker om at stå sammen med nogle bestemte ryttere, er du velkommen til at sende en mail til os. Så sørger vi for så godt vi kan, at reservere bokse til gruppen.

Afrejse:
Du muger selv din boks og fold. Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.
Der er mulighed for at tilkøbe slutmugning for kr. 250,- pr. boks.

Alle heste der skal ride den pågældende dag skal gennem vet-tjek mellem kl. 7-10 om morgenen.  

Venteliste: Der vil blive oprettet en venteliste. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales det fulde beløb. Derimod refunderer vi intet ved framelding uanset årsag.

Vi forbeholder os i øvrigt ret til ændringer.

Øvrige spørgsmål vedrørende stævnet kan rettes til:

Lone Panduro: +46 706255786

Dina Rosenberg Asmussen +45 2272 6785.

Arrangørens kontaktinfo

Kjarni IslandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Margaretehof Islandshestcenter
Lyngbyvägen 60-94
297 72 Everöd
Sweden Vis på kort Navigér hertil