Gandur: Kursus med Atli Gudmundsson

Søndag den 1. maj 2011

Atli har undervist i Gandur siden efteråret 2009.

Der har blandt deltagerne været enighed om, at en bedre og mere alsidig undervisning ikke kan fås!

Atli er en meget engageret, koncentreret og behagelig underviser, som er let at forstå. Atli har i flere år været landsholdstræner for det danske landshold og elitegrupperne i DI. Han er en meget efterspurgt underviser, og underviser mange steder i Europa. F.eks. Østrig, Holland og Sverige.

Atli er en super dygtig underviser, der kan undervise heste og ryttere på alle niveauer, dvs. både konkurrenceryttere og fritidsryttere.

Der vil være enten 1 gange 40 min. ene undervisning eller 2 gange undervisning - først 30 min. parvis om formiddagen og 25 min. ene undervisning om eftermiddagen. Såfremt kurset gennemføres med kun 10 deltagere vil der være mere tid til den enkelte.

Vi samles ved banen i frokostpausen og der vil være mulighed for at tilmelde sig spisning (lun ret eller sandwich, betales særskilt 35 kr.). Husk selv drikkevarer!

Vi vil som minimum lave aftaler med Atli en dag i september og en weekend i november, så det er muligt at få et helt træningsforløb. Såfremt interessen er der vil vi forsøge at lave flere kurser med Atli her i løbet af sommeren. I er meget velkommen til at sende en e-mail til arrangøren med forslag / ønsker til kurser. Skal vi lave flere kurser? Hvornår? Mere undervisningstid pr. dag? Weekend kurser?

Det er muligt at få hesten opstaldet i boks – i prisen er opstaldning i dagtimerne inkluderet. Af hensyn til anvisning af bokse, så send en mail såfremt I har en hingst med.

Kurset d. 1. maj afholdes på Gandurs ovalbane (evt. dressurbane), Damkærvej 4, 7080 Børkop (LINK TIL KORT):

Tilmelding via SPORTI for medlemmer af Gandur fra den 10. marts fra kl. 16.00.

Tilmelding via SPORTI for ikke medlemmer af Gandur fra den 24. marts kl. 16.00.

Tilmelding slutter den 1. april.

Pris for kurset d. 1. maj 2011 inkl. boks i dagtimerne er 850 kr. Der er 170 kr. i rabat til medlemmer af Gandur. Max deltager antal: 12

For yderligere information kontakt: Janni Rønnow Bach, Tlf.: 21 28 05 06, janni191@hotmail.com eller Helle Tørskind Sørensen på helle.toerskind@gmail.com.

 

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gandurs ovalbane
Damkærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil