SÍÐA: Tilridnings Tema dag

Søndag den 18. november 2018

I sammarbejde med islandshesteklubben Sida, afholdes Tilridnings Tema dag med Amalie Møller-San Pedro.

Det er super vigtigt at vores heste bliver tilredet korrekt, for hvis der er en fejl i grundopbygningen af hestens rideforståelse, vil de fejl være næsten umulige at rette. Derfor laver vi en aften om tilridning for at udbrede kendskabet til hvordan man tilrider, og forbereder til tilridning.


Først vil vi gennemgå teori og kigge på videoer, mens vi snakker om hestens instinkter og psyke, samt hvad der kan gå galt, hvordan man undgår at det går galt. Vi vil også se på en step-by-step plan for tilridning.

 Herefter vil vi gå ud på ridebanen og kigge på forarbejdet til tilridning og fremgagsmåden under tilridning.


Det vil ca vare 2-3 timer og du vil komme hjem med mere forståelse for tilridning, samt en step-by-step plan som kan bruges som fremgagsmåde.

Men husk, ingen heste er ens ;)

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016, herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2018 var hun i finale til Icehorse Festival, World Tølt, isicup og Danmarksmesterskaberne, samme år var hun dommer ved Landsmót og Nordisk Mesterskab. Amalie red i 2018 sit 11 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Formålet er først og fremmest at vi skal blive klogere, men vi skal også hygge os med kaffe og kage J

Pris 400 kr. Tilmeldingen er bindende, men må gerne sælges til anden side. Max 20 pladser.

Sted: San Pedro Training, Hemmingstrupvej 13, 3200 Helsinge. Husk varmt tøj da ”ridebane-delen” foregår udenfor. Teoridelen foregår i opvarmet rytterstue.

Dato. D 18 november 2018 kl 10

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida og San Pedro Training


Mødested/startsted

Hemmingstrupvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil