Dreki: Ridekursus med Søren Madsen

Søndag den 17. marts 2019

Vi har i Dreki fået mulighed for at udbyde kurser med Søren Madsen. Skal du være klar til den kommende stævnesæson, eller bruge kurset til at udfordre dig og din hest til at opnå nye færdigheder, uanset hvad lover vi dig det bliver gode timer i selskab med Søren.

Søren er uddannet ride lærer ved Hólar University College og tilbyder professionel og erfaren ride undervisning, på alle niveauer.

Søren har en bred erfaring inden for træning af islandske heste. Hvilket gør at han hurtigt kan sætte sig i rytterens sted, og forestille sig, hvordan han selv ville løse udfordringerne. Dette giver han videre til rytteren med gode forklaringer og begrundelser.

Kurset er for ALLE ryttere, og du kan derfor være med uanset dit ride niveau og med hest, ung som gammel.

Undervisningen tager udgangspunkt i hest og rytters niveau og ønsker. Der rides alene 35 min. Der er 12 pladser på kurset – så tøv ikke længe!

Kurset vil blive afholdt hos Tine Kyhnau, Fårevej 37, 6760 Ribe (indendørs), der er mulighed for at lave folde, medbring selv hegnsmateriale. Alle kursister bliver optaget på video, og der er mulighed for at få optagelse af egen ridning med hjem på et medbragt usb stik.

Deltagerpris kr. 655,- ekskl.  SPORTI administrationsgebyr.

Dreki junior- og ung ryttere får 200kr i tilskud fra Dreki.

Kurset er åbent for alle og kræver således ikke medlemskab af Dreki.

Arrangørens kontaktinfo

Dreki, Dorthe Sørensen & Tine KyhnauSe arrangørklubben på SPORTI

Dreki - Sydvestjysk Islandshesteklub

Mødested/startsted

Fårevej 37
6760 Ribe
Danmark Vis på kort Navigér hertil