ASKA: Klubmesterskab Gæðingakeppni DRL

Fredag den 19. april 2019

ASKA afholder klubmesterskab den 19. april 2019 på Vilhelmsborgs ovalbane.  

Info om stævnet og reglerne
Tilmeldingen åbner d. 1. februar kl. 20.00 og lukker d. 2. april kl. 20.00.

Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Ruels and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Indcheckning: Tidspunktet kommer i infomailen 1 uge før stævnestart. Husk at du skal være tjekket ind, senest 1 time før din klasse starter. Det er muligt at tjekke ind onsdag eftermiddag, hvis du også rider sport – tidspunkt fremgår af program. Det foregår på den store parkeringsplads, og udenfor det oplyste tidsrum foregår det i sekretariatet.

Bane: Man må gerne prøve banen onsdag aften, samt torsdag og fredag morgen. Tidspunkter fremgår af programmet.

Startlister: Lægges online på ticker.dk, når de er klar. Husk at den ikke altid opdaterer, så tjek dit starttidspunkt i cafeen. Det er disse der gælder!

Finaler:
Der afvikles kun finaler, såfremt tidsplanen tillader det. Dette vil fremgå af programmet, når det udsendes. Der bliver afviklet finale i de klasser med flest ryttere og dette er stævneudvalgets beslutning efter tilmeldingsfrist.

Stævnet kræver BC licens.

Pris for startgebyr

 • 350,- kr. for ASKA medlemmer
 • 550,- kr. for IKKE medlemmer
 • 250,- kr. for ændringer/videresalg af start efter at tilmeldingen er slut
 • 600,- kr. for boks i et døgn.

Fold
Det er muligt at sætte en fold op til din hest ganske gratis. Medbring dog selv hegnsmateriale. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar, og vi anbefaler, at I selv sørger for strøm til jeres folde. Folde opsættes langs det gamle kåringsspor ved ovalbanen.

Deltagelse i begge stævner: Ønsker du at ride både sport og gædingakeppni, kan din hest overnatte på natfolde bag stævnestald 1. Der skal være strøm på folden.

Parkering: Parkering foregår på den store parkeringsplads ved selve Vilhelmsborg. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Du kan blive klubmester i følgende klasser:

 • A-Flok (5-gængere)
 • B-Flok (4-gængere)
 • C1-flokk (IKKE DRL)
 • C-Flok – let voksenklasse (IKKE DRL)
 • Ungrytterflok (18 år til og med 21 år)
 • Teenagerflok (14 år til og med 17 år)
 • Børneflok (til og med 13 år)

Beskrivelse af klasserne findes på FEIFs hjemmeside.

Husk at du skal være ASKA medlem, for at kunne modtage og bære titlen, er du ikke - tilfalder titlen den næste.

Der er ikke gædingatølt til dette stævne.

Hjælpertjans: Alle bliver en del af møgholdet, og ALLE hjælper med at rydde op efter sig selv og andre. Plan herfor udsendes 1 uge før. Vil man være fri for dette, kan man frakøbe sig hjælpertjansen for 250 kr.

Café: Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen, så lad madpakken blive hjemme.

Tilmelding: Der vil være først-til-mølle både for medlemmer og ikke medlemmer. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges! Hingste skal stå i boks. Ved evt. for sen tilmelding, pålægges et gebyr på 250 kr – dette også hvis pladsen sælges efter sidste tilmeldingsfrist.

ALLE rettelser skal sendes til aska.rettelser@gmail.com Ellers kan vi ikke garantere at de behandles – der er så mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, at I bruger denne mail ☺

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål hertil, så kontakt os gerne.

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere.

Vi glæder os til at se jer.

Mvh. ASKAs stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil