SÍÐA: Junior Camp med Alberte og Sölvi

25. - 27. januar 2019

Vi byder på en weekend med rideundervisning, horsemanship undervisning, teori om stævne ridning og hygge…

… springridning, agilitybane, slikbod, én stor sovesal med en masse unge glade hesteentusiaster og forhåbentlig en masse nye eller styrkede venskaber.

Efter opfordring fra vores mange glade junior ryttere efter efterårets junior ridelejr, holder vi i januar en juniorcamp.

På denne Junior camp vil vi have rideundervisning, horsemanship undervisning og teori om stævne ridning. Vi har fokus på gensidig forståelse og samspil imellem hest og rytter og vi ønsker at udvikle juniorenes rideteknikniske færdigheder samt introducere dem til træning/arbejde fra jord med udgangspunkt i det niveau de er på men bare rolig… Vi glemmer ikke hyggen, så agility bane, springning og heste hygge bliver også en del af progammet.

Vi ønsker at skabe god balance imellem ambitioner, ride/heste teknisk udvikling, venskaber og hygge med heste og hestevenner. Weekenden skydes i gang med at Alberte og Sölvi prøver/træner hver hest i 20 minutter og ud fra deres vurdering den dag kan de sammensætte og justere undervisningen for den enkelte ekvipage resten af weekenden.

Junior Campen er afholdt af Alberte Møller-San Pedro og Sölvi Sigurdarson som er landsholdsdeltagere på hhv. det danske og islandske landshold og deltog i 2018 ved Nordiske Mesterskaber i Svergie hvor begge kom i finale. Udover dette er Sölvi uddannet rideinstruktør og træner på Hólar. Alberte er på det danske elitehold og har arbejdet i flere professionelle stalde i Island og Danmark inden hun startede som selvstændig. Sammen har de siden 2016 drevet ”Stald Fáksholt” med tilrdining, kåringstræning, gangsætning, træning, undervisning og salg af islandske heste.

Vi håber på både at se nye og velkendte ansigter – alle er velkommen og der er 16 pladser. Aldersgruppe 10-18 år.

Prisen for deltagelsen er 2300 ,- dette inkludere også enkeltfold for hestene samt tildeling af hø og vand samt kost og logi til børnene.

Arrangementet gennemføres såfremt der er mindst 8 deltagere

Fredag kl. 16 – Juniore og heste ankommer på Bækkegårdsvej 4

Søndag kl. 17 – Afslutning og afhentning

Tilmelding sker via. Sporti.

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida og Alberte Møller-San Pedro


Mødested/startsted

Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil