Brøndby Triathlon Club Kvindetri 2019

Søndag den 25. august 2019

Arrangementet er desværre aflyst, da Vestbadet ikke når at blive klar.
Alle deltagergebyrer er refunderet.

Få en oplevelsesrig søndag – det er nemmere end du tror.

200 m svømning – 20 km cykel – 4 km løb

Brøndby Triathlon Club har i samarbejde med Vestbad hermed fornøjelsen at invitere dig med til Danmarks ældste kvindetriathlon.

Tag din veninde, arbejdskollega, mor eller søster med til nogle sjove timer og sundt samvær. Man behøver ikke være en jernkvinde for at deltage. Det eneste det kræver er lidt vilje, en badedragt, en cykel – hjelm og et par løbesko.

Vi har deltagerbegrænsning på 400 deltagere efter ”først til mølle” princippet. Så tilmeld dig i god tid.

Stævnet afvikles i Brøndby med start- og målområde med Vestbad. Svømning foregår i Vestbad’s nyrenoverede udendørs bassin. Løbe- og cykelruterne ligger omkring Vestbad og er tydeligt afmærkede.

Desuden står mange frivillige hjælpere klar til at vise vej, og politiet sørger for, at den normale trafik ikke generer deltagerne.

Der er masser af plads til tilskuere, så både mand, kæreste, børn og veninder er velkomne til at hygge og heppe ved målområdet og langs ruten.

Tilmelding: Online tilmelding på SPORTI. Hvis I gerne vil starte flere sammen, skal I tilmelde jer samlet. Husk deltager maksimum på 400 så skynd dig!

Start:
Ønsket starttid vælges ved tilmelding. 1. start går kl 10.00 – 2. start kl 10.10 osv. Husk fremmøde senest en time før. Startnummer afhentes på dagen.

Deltagerpris:
Early Bird kr 250 frem til 1 april. Derefter kr. 295 frem til og med 20. august, derefter kr. 350. Tilmelding på dagen mellem kl 8.30 og 9.30, såfremt der er ledige pladser.

Alderskrav:
Man skal være født før år 2005.

Færdselsregler:
Cykelhjelm er påbudt. Af sikkerhedshensyn må du ikke have musik el lign i ørene. Vis hensyn og følg altid færdselsreglerne.

Omklædning:
På stævnepladsen, hvor der er skiftezone på et afmærket areal, desuden er der opstillet telt, hvis du har brug for mere privat omklædning. Desuden vil der være mulighed for at klæde om i Vestbad’s baderum.

Parkering:

Der er kun et begrænset antal parkeringspladser i området. Følg anvisninger og vær opmærksom på evt tidsbegrænset parkering. Brøndbyøster S-togsstation ligger tæt på Vestbad.

Kontakt:
kvindetri@kvindetri.dk.

Yderligere info:
Besøg os på Facebook.

Mere end 16.000 kvinder har allerede gennemført og vi glæder os til at se dig !

 

Disclaimer:
Husk at du deltager i stævnet på eget ansvar og skal overholde alle gældende færdselsregler. Ret dig altid efter anvisninger fra stævneofficials.

Vi tager billeder på stævnedagen, og forbeholder os ret til at anvende disse på stævnets Facebookside.

Arrangørens kontaktinfo

Brøndby Triathlon Club


Mødested/startsted

Vestbadet
Nykær 26
2605 Brøndby
Danmark Vis på kort Navigér hertil