Gantis WRL Pointstævne I

Fredag den 17. maj 2019

Ganti’s 2 WRL pointstævner liiige efter hinanden, kun udtagelser og ingen finaler!

Dette er første WRL pointstævne i en række af 2, som du er ved at tilmelde dig!

Ganti tilbyder dig muligheden for, at kunne ride to WRL pointstævner lige efter hinanden, på samme stævneplads, samme bane og med samme topdommere.

I stedet for at du som rytter, skal tilmelde dig to stævner, forskellige steder i landet, så har du her to chancer for at indhente karakter til WR- og DR-listen på kun 2 dage. Og vi som stævnearrangører har muligheden for, at gøre dit startgebyr billigere.

I år tilbyder vi også, enkelte helt lette klasser.

Du er ved at tilmelde dig Pointstævne I – fredag d. 17. maj 2019.
I denne tilmelding, er du ved at tilmelde dig det første stævne om fredagen. Du er ikke automatisk tilmeldt stævnet dagen efter. Du skal selv tilmelde dig lørdagens stævne separat via sporti.

Info om stævnerne og regler
Du tilmelder dig to forskellige stævner. Dvs. dit ridt fra fredag har intet at gøre med dit ridt lørdag. Du har blot fået en ekstra chance, for at gøre det endnu bedre lørdag på samme bane og med de samme dommere.

Dommerbemanding
Lise Broué (DK) - FEIF
Uschi Heller (CH) - FEIF
Haukur Hauksson (IS) - National
Palli Briem (IS) – National
One more FEIF still unknow
One more National – still uknown 

Discipliner
Der tilbydes ovalbane discipliner, sport A-, B- og enkelte D-klasser. Der rides kun udtagelser og ingen finaler, hverken fredag eller lørdag.

Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt “Regler for stævneridning i Danmark”.

Pris på startgebyr pr. dag.
400,- kr. for ikke-Gantimedlemmer.
300,- kr. for Gantimedlemmer.
Derefter tillægges enkeltpris pr. klasse.

Følgende klasser udbydes

A – Klasser WRL/DRL – 250 kr. pr. klasse
T.1 Kvalifikationskrav: Sen: 5,8 Ung: 5,5 Jun: 5,0
T.2 Kvalifikationskrav: Sen: 5,6 Ung: 5,3 Jun: 4,8
4.1 Kvalifikationskrav: Sen: 5,8 Ung: 5,5 Jun: 5,0
5.1 Kvalifikationskrav: Sen: 5,3 Ung: 5,0 Jun: 4,3

Kvalifikationskravet gælder ekvipagen og skal enten figurere på DRL- eller WRL- listen.

B – Klasser WRL/DRL – 150 kr. pr. klasse
T3
T4
4.2
5.2

D – Klasser – 100 kr. pr. klasse
T8 Senior
T8 Junior
4.5 Senior
4.5 junior 

Alle ovalbanediscipliner undtagen T.1, T.2, V1 og F1 rides med flere ekvipager på banen ad gangen.

Husk rytterlicens!

OBS! Det er desværre ikke muligt at lave oprykning fra B til A- klasser på samme dag. Men du kan dog spørge i sekretariatet, om det er muligt, at du kan starte sport A i morgen, hvis du har opnået kvalifikationskravet fredag, samt hvis der er plads i klasserne – se dog regler for eftertilmelding i ekstra klasse, nedenfor.

Ændringer i din tilmelding
Du kan ændre i din tilmelding helt indtil en time førend din klasse starter, hvis sekretariatet kan godkende ændringen og mod betaling af et administrationsgebyr på 250 kr. Vi tager både imod kontanter og mobilpay.

Eftertilmelding i ekstra klasse
Du kan eftertilmelde dig en ekstra klasse indtil 12. time førend klassens start, såfremt der er plads og mod betaling af klassens pris samt adm. Gebyr på 250,- kr. Vi refunderer desværre ikke det beløb, som du i forvejen har betalt for at ride en anden lavere eller højere klasse, da vi betragter dette som en framelding. Vi modtager både kontanter og mobilpay.

Framelding pga. sygdom
Skulle uheldet være ude, er det muligt, at framelde dig hele stævnet og få dit samlede stævnegebyr retur. Du skal dog kunne fremvise en aktuel dyrelæge- eller lægeerklæring.

Praktisk info

Program og startlister
Programmet til stævnet vil blive lagt på www.ganti.dk  seneste d. 13. maj kl. 20.00

Foreløbige startlister vil blive lagt på http://ticker.icetestng.com senest en time før klassens start. Vi forbeholder os ret til eventuelle ændringer af programmer og startlister.

Hold øje med den opdaterede startliste i sekretariatet
Vær opmærksom på, at der kan ske og ofte sker, ændringer i startlisten helt indtil en time førend klassens start – husk derfor at holde øje med den opdaterede startliste ved sekretariatsvognen.

In check
Der er in check i sekretariatsvognen på langsiden af banen. Mere info på hjemmesiden og facebook senest d.03. maj kl. 21.00.

Husk at du skal være checked ind senest en time inden klassens start jf. FIPO-reglement.

Der skal ved in check fremvises korrekt vaccination af hesten efter gældende regler, hestepas samt tro- & loveerklæring – find link til denne på www.ganti.dk

Må jeg tage min hest væk fra stævnepladsen fra fredag til lørdag?
Jeps, det må du godt. Men du skal checke dig ind på ny lørdag, herunder aflevere en ny tro- og loveerklæring, helst i in check tiderne, som er oplyst foroven OG huske senste at checke ind en time førend din klasse starter.

Opvarmningsforhold
Tjaaa…de er som de er. Vi har en lille dressurbanen og vejen op til banen, som i kan varme op på. Vi kommer hinanden ved, men det kan der også være fordele ved – og det er ens for alle.

Test af banen
Vi forstår, at du har brug for at teste banen, og selvfølgelig må du teste banen. Men vi har brug for lidt tid til at gøre den rigtig god til stævnestart næste morgen. Derfor må du kun træne på banen i følgende tidsrum:

Torsdag kl. 17.00-20.00

Fredag – efter sidste klasse – kl. 20.00

Du er også velkommen til at komme op og prøve banen i ugerne op til. Hold dog øje med Gantis facebook side, om banen evt. er lukket en dag pga. renovering op til stævnet.

Bokse og fold
Det er muligt at bestille en mobilboks inkl. spåner på pladsen. Bemærk, at boksen skal efterlades tømt og at hingste skal stå på boks.

Bokspris

2- dags mobilboks inkl. Spåner – 950,- dkr.

(Ønsker du en endags-boks, kontakt da arrangører)

Bemærk at hingste skal stå i boks og at alle heste i bokse står på ejer/rytters eget ansvar.

Fold
Det er muligt at sætte en lille fold op til din hest ganske gratis, så længe du sætter folden op indenfor det afmærkede foldområde. Medbring dog selv hegnsmateriale. Der er ikke så meget plads, så vær søde mod hinanden, og lav ikke din fold større end nødvendigt. Der må først opsættes folde fra når In check åbner torsdag. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar.

Parkering
Det er småt med pladsen, og vi er afhængige af vejr og vind.

Tilskuerparkering kan også foregå på Askhøjvej ved Askhøj camping.

Hold dig opdateret på vores Facebook-side
Skulle det mod forventning bliver regnvejr, så følg med på vores facebook-side, hvor vi vil holde dig opdateret med parkeringsforholdene.  

Ingen parkering på Juulsøgaarden
Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere på Juulsøgaarden til dette stævne. Der er nemlig konfirmation, og Ganti har ikke lejet spejderhytten.

Overnatningsmuligheder
Der er mulighed for camping på www.askehøj.dk eller www.terassen.dk, eller gør som os andre, da vi var under 30 – sov i en hestetrailer med veninderne.

Kontakt Maria Clausen på kontaktmnc@gmail.com med alt vedrørende stævnet.

Vi glæder os så meget til at se jer alle til endnu et Gantistævne.

Bedste hilsner
Stævneudvalget i Ganti

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben GantiSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Ganti

Mødested/startsted

Ganti banen
Linå Vesterskovvej
8600 Silkeborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil