Geysir: Kursus med Elvar Einarsson

29. - 31. marts 2019

Fredag 29. lørdag 30. og søndag 31. november 2018

1-2- eller 3-dageskursus

Igen en enestående mulighed for undervisning af den islandske Holaruddannede instruktør Elvar Einarsson. Elvar har trænet det islandske landshold, rider stadig på højt niveau, og er aktiv inden for den islandske avl. Hjemme har han 120 heste, hopper, hingste, føl og ungheste. Han er en indlevende og dygtig underviser som kan forklare så man kan forstå. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere, skovturs- og til konkurrenceryttere. Kurset foregår på letforståeligt engelsk.

Der er mulighed for at melde sig til en-dags, to-dags eller tre-dages kursus. Som jeg så forsøger at få til at gå op i en højere enhed.

  • Én dags kursus
    Fredag: En dag. Der rides 40 min. formiddag to ryttere og 40 min. eftermiddag to ryttere.
    Søndag: En dag. Der rides 40 min. formiddag to ryttere og 40 min. eftermiddag to ryttere.
  • To dages kursus
    Fredag/lørdag to dage. Der rides fredag formiddag to ryttere 40 min, fredag eftermiddag to ryttere 40 min. Lørdag eftermiddag to ryttere 40 min.
    Lørdag/søndag to dage. Der rides lørdag formiddag to ryttere 40 min., lørdag eftermiddag 40 min. to ryttere. Søndag en gang 40 min. to ryttere.
  • Tre dages kursus
    Fredag, lørdag og søndag. Der rides fredag og lørdag formiddag og eftermiddag to ryttere 40 min. Søndag én gang to ryttere 40 min.

Der rides i det store dejlige ridehus på landbrugsskolen Sjælland. Undervisningen er intensiv, og vær ikke nervøs ved om du er dygtig nok, der er god tid til at komme i dybden med den enkelte deltagers/hests udfordringer og problemstillinger. 

Der er mulighed for at leje boks til overnatning, der er også nogle små udendør folde, eller man kan sætte hegn op hvor hestene kan stå om dagen. Bokse og folde er på eget ansvar og man rydder op efter sig i bokse og folde.

Kursuspriser
En dag koster      kr.   900,-
To dage koster    kr. 1.550,-
Tre dage koster   kr. 2.150,-

Bokspriser
v/to dages kursus    250,-
v/tre dages kursus   400,-

Der bliver sendt ridetider ud, og er du interesseret arrangerer vi ridegennemgang og fællesspisning lørdag aften sætter du hak ved ’Jeg er med til spisning’, finder vi en egnet restaurant i Roskilde – det kan sagtens blive interessant og sjovt med en gennemgang. Spisning er ikke med i prisen.

Endnu en enestående chance for en islandsk topdedikeret underviser her i DK. En oplevelse som du ikke må gå glip af.

Se Youtube klip og hjemmeside med Elvar Einarsson.

Vi glæder mig til at se jer, hurtig tilmelding vil glæde os.

De bedste hilsner
Annie Rasch/Geysir Klubben

Kontakt: Annie Rasch 26195750
Email: annie_rasch@hotmail.dk

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Geysir



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteforeningen Geysir

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50 Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil