Tvisturs Påskestævne 2019 Sport C

Torsdag den 18. april 2019

Invitation til Påskestævne 2019

Skal du i stedet tilmelde til til Sport AB skal du klikke her.

Vi gentager successen, og derfor skyder Tvistur stævnesæsonen i gang med et DRL-Påskestævne. Stævnet bliver afholdt den 18. – 19. april 2019 på Nordjysk Ridecenter, som Sport A, B og C. Sport C og pasklasserne afvikles torsdag d. 18. april, mens Sport A og B afvikles fredag d. 19. april.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Tidspunkterne gælder både torsdag og fredag. Bixen vil holde åbent under hele stævnet med kaffe og te fra kl. 8.00 og der kan købes mad fra kl. 10.00.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på Danmarks flotteste 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,-. Hingste skal stå i boks. Heste som skal overnatte torsdag – fredag har førsteret til boks. Desuden er der mulighed for at lave folde, pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:

Sport A – V1, F1, T1, T2, PP1, P2 (DRL)
Sport B – V2, F2, T3, T4 (DRL)
Sport C – V3, T5, V5, V5J, T8, T8J, F3 (DRL)

Sport C afholdes torsdag og Sport A og B afholdes fredag, med undtagelse af pasklasserne(PP1 og P2), som afholdes torsdag.

V5 og T8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere. Sport A klasser afvikles uanset antallet af deltagere.

Vær opmærksom på de ændrede krav til vaccinationer. Det er rytterens ansvar at hesten er korrekt vaccineret.

Max 60 deltagere torsdag og 50 deltagere fredag, efter først til mølle princippet.

Ved tilmelding vil vi gerne opfordre til at hestens navn kopieres fra Worldfengur af hensyn til indberetning af resultater til ranglisten efterfølgende. Desuden skal I være opmærksomme på at rytterens navn staves korrekt med store og små bogstaver. Husk desuden at hestens FEIF-id altid indeholder 10 cifre (Starter med landekode, så årstal).

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres.

Tilmelding via www.sporti.dkTilmeldingen åbner søndag d. 24. marts kl. 20.00 og lukker søndag d. 7. april kl. 23.59. Startgebyr for medlemmer af Tvistur er kr. 450,-. Er du ikke medlem af Tvistur er startgebyret 600 kr. Du kan melde dig ind på Sporti.dk. Ændringer efter sidste tilmeldingsfrist koster 50 kr. Tilmelding er bindende, dvs. At man ikke kan regne med at kunne ændre klasse/volte efter tilmelding. Startgebyret refunderes kun ved fremvisning af (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk ca. en uge før stævnet.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår ved at skrive en mail til hmallin@live.dk eller på Lisas dør. Vi kan ikke afvikle stævnet uden vores hjælpere, derfor giver vi en frokostbillet til hjælpere der hjælper mere end 3 timer om dagen.

Skulle der være nogen som skal ride begge dage, eller andre som har lyst til at overnatte fra torsdag til fredag, tilbyder vi camping. Camping er gratis for alle, men ønsker man strøm koster det 100 kr. OBS: Strømtilslutningen kan ikke trække varmeapparater, så alle apparater over 500W må ikke tilsluttes. Bixen serverer te og kaffe fra kl. 8.00 og der kan købes mad fra kl. 10.00.

Yderligere oplysninger fås hos Andreas Hejndorf (andreas@tvistur.dk) eller Henriette Mallin (hmallin@live.dk).

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Mange hilsner Tvistur
Henriette Mallin & Andreas Hejndorf

 

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil