Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var fredag den 12. april 2019 kl. 20:00.

Gandur: Kursus Med Dennis

Søndag den 14. april 2019

Her er en mulighed for, at blive klar til forårets rideture og stævner. Gandur inviterer til et kursusforløb med Kristian Tofte Ambo og Dennis Hedebo Johansen. Som Begge Rider på Topplan og er fast inventar på det Danske landshold. De driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har Stor erfaring i undervisning af heste og rytter på alle niveauer, med forskellige ambitioner. På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer. Lige fra ungheste, skovtursheste til top konkurrence og kårings heste.

Kristian Tofte Ambo er 25 år. Har redet en stor det af sit liv, men har arbejdet med islandske heste på fuldtid de sidste 9 år. Kristian har været udtaget til det danske landshold 5 gange på 3 forskellige heste. Kristian har mange flotte titler og karakter med sig. Her kan bla. Nævnes både guld, sølv og bronzemedaljer fordelt på DM, NM og VM gennem årene. Samt at Kristian i 2016 var vinder, af verdensranglisten for god og harmonisk ridning.

Dennis Hedebo Johansen. Har stor erfaring inden for undervisning og har i mange år levet af, at træne heste på forskellige niveauer. Dennis er tidligere danmarksmester i T.2, 4.1 og 5,1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Og altid som minimum i top 10 til NM og VM.

Der er plads til i alt 20 deltagere, 10 til hver underviser. Minimum 6 til hver for, at vi kan gennemføre kurset. Vi har 3 bokse til rådighed Hos Lone Sørensen, som er nabo til rideskolen, boksene kan benyttes på skift af deltagerne i løbet af kurset.

Med i prisen er 30 min. ene undervisning, ridehal med fiber bund, kaffe, te og kage. Samt en deleboks som kan benyttes ved ventetid eller et lille hvil til din hest inden hjemturen.

Mødested/startsted
Adresse: Egum Ride klub, Gl. Egumvej 140, 7000 Fredericia, Danmark - [ se kort ]

14. april 2019

Gandur: Kursus Med Dennis

Tilmeldingsfrist: 12-04-2019, kl. 20:00

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.