Geysir fælles ridetur/weekend for medlemmer på Møn

26. - 28. april 2019

Fælles ridetur på Møn den 26. – 28. april 2019.

Der er udsendt mail herom.

Hej alle medlemmer i Geysir

Som tidligere annoncerede gentager vi i år fælles ridetur/weekend for medlemmer af Geysir til Møns Klint. Da tilmeldingen i 2018 var større end vi havde forudset, måtte vi desværre skuffe nogen. I år har vi lejet både the Lodge og Snehvides hus, hvilket giver mulighed for 20 deltager. Vi er blevet spurgt om medlemmer som ikke ønsker at ride, men gerne vil være en del af samværet kan deltage. Alle medlemmer af Geysir er velkommen og vi bor få hundrede meter fra Klinten og Geocenteret og så er der også mulighed for gåture i området.    

Turen bliver den 26. til 28. april. 2019.

Det er muligt at komme fredag sidst på dagen, efter kl. 14.00, eller lørdag tidlig på formiddagen. Køretiden fra Lejre med trailer er ca. 2 - 2½ time og regn med hestene skal stå ca. 1 time inden der rides.

Vi har hyre 2 lokale guider så vi får så gode og spændende ture som muligt. Vi satser på en lille tur fredag aften ved 17.30 tiden en længere tur lørdag ved 10. tiden og igen en kortere tur søndag ved 10. tiden. Der rides i såvel skov som på marker og terrænet er meget kuperet, men heste som rides jævnligt burde ikke have problemer med turen.

Indkvarteringen vil være i the Lodge hvor der er plads til 13 personer og i Snehvide hvor der er plads til 7 personer. Alle fælles aktiviteter foregår i the Lodge. Gode forhold for folde/stalde og wrap kan købes for kr. 100,00 pr. balle og kan deles af flere.

Der er et vildmarksbad og brænde hvis nogen skulle have lyst (Lene og jeg tager ikke stilling til evt. påklædning eller ikke).

Drikkevare til eget forbrug medbringes, dog ikke til middagen lørdag aften hvor der vil være vin, øl og sodavand. Vi medbringer lidt knas og sødt, men man er velkommen til, at medbringe noget.

Maden/husholdningen skal vi selv stå for, men det bør ikke være et problem vi hjælpes ad. Alle måltider, kaffe m.m. er med i prisen, arrangørerne sørger for indkøb.

Man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder. Det kan lejes for kr. 100,- pr. person. Det er ikke muligt at bruge sovepose.

På nedenstående link kan i se mere om Møn klint Ressort, the Lodge, hytterne og ride mulighederne.

Prisen for arrangementet er ca. kr. 900,00 pr. deltager.

Tilmelding til turen sker via Sporti hvor også betalingen skal ske. Tilmelding sker i perioden 22. februar til 14. marts 2019. 

svend@karin-svend.dk bedes I senest den 2. april 2019 oplyse:

  • Om I (antal) kommer fredag aften eller lørdag morgen/formiddag.
  • Om I har en ekstra plads i traileren og kan/vil have en med så giv mig venligst besked. Ligeledes hvis I ikke har trailer mulighed og gerne vil med så kontakt mig.
  • Om I ønsker at leje sengelinned, håndklæder kr. 100,00/person

Har I spørgsmål eller andet vedrørende turen så skriv til mig svend@karin-svend.dk

Vi håber der vil være tilslutning til arrangementet og nærmere information udsendes når planlægningen er endelig.

http://www.moensklintresort.dk/snehvides-hus-feriehus-paa-moen/

http://www.moensklintresort.dk/the-lodge-et-anderledes-sommerhus-paa-moens-klint/

http://www.moensklintresort.dk/faktaboks-feriehus-paa-moen/

http://www.moensklintresort.dk/heste-og-ridning-i-danmarks-maaske-fedeste-rideterraen/

Venlig hilsen
F/ Bestyrelsen
Svend

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Møns Klint Resort
Klintevej 544
4791 Borre
Danmark Vis på kort Navigér hertil