Geysir Masters BCD-stævne. Åbent klubstævne

Lørdag den 21. september 2019

Geysirklubben inviterer til åbent en-dagsstævne på Hedeland. Det afvikles på 250 m bane på DIs Islandshestecenter Hedeland.

STÆVNET ER ET BCD - ÉNDAGS KVALIFIKATIONSSTÆVNE

- dvs. der rides udtagelser, ingen finaler. Der er rosetter til de seks bedst placerede i hver klasse. Uddeling af rosetter sker i frokostpausen for formiddagens ekvipager, og efter sidste ridt om eftermiddagen.

Der rides efter det på dagen gældende reglement og regler for rytterlicens (se www.islandshest.dk)

Stævnet har DRL B- og C-status.

Der vil være to-fire ryttere på banen ad gangen i alle klasser. I alt 160 starter (1 klasse = 1 start) - Medlemmer af Geysir samt heldagsmedhjælpere er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre. Ønsker du at være heldagshjælper, så kontakt stævneleder Annie Rasch annie_rasch@hotmail.com.

160 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Til højst placerede Geysirklubmedlem i hver klasse, vil der være en ærefuld klub-plaquette - så skynd dig og meld dig ind i klubben – der er også andre fordele - du deltager i stævnet til reduceret pris, vi har gode klubarrangementerarrangere Alrid på Hedeland DI’s baneanlæg på Sjælland og især en meget aktiv juniorafdeling. Adgang til at bruge spring- og ovalbanen på Geysirsletten.

Klasser med mindre end seks tilmeldte aflyses, og deltagerne tilbydes at starte i andre klasser eller få startgebyret ekskl. sportiudgift, returneret. Vi prøver, hvis tiden tillader det, at afvikle selvstændige J/U klasser.

Dommerteam, program og start- og hjælperlister
Dorthe Rostock, Charlotte Helsøe,  Karin Hassing, Helle Brendstrup, Lisbeth Sonne, Jannie Havshøj og Lise Galskov.

Stævnestart
Stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Der er tjekind kl. 7-9. Vejledende tidsprogram vil komme efter sidste tilmelding, men vi forventer at være færdige ved 18-tiden. Kommer du uden for tidsrummet henvendelse i sekretariatet med hestepas og vacc.-papirer, inden hesten læsses af.

Pris for deltagelse i tölt- og/eller gangartsklasse

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 150,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 100,- pr. start
  • Husk at alle skal have gyldigt DI-rytterlicens
  • Fold skal ryddes efter brug, ellers gebyr på 300,-

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Det er rytternes ansvar de ved tilmelding har gyldig rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og man ved tilmeldingen på Sporti.dk afkrydser at man opfylder Tro- og Loveerklæringen fra DI.
Husk gyldigt vaccinationskort jf. de nye vaccinationsregler. Vær opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

Folde, ingen bokse
Hedelandsbokse kan desværre ikke bruges. Det vil ikke være muligt at leje bokse. Kommer du med hingst, kan vi tilbyde fold, med tom nabofold.

Hjælp til stævneafholdelse
Alle deltagere skal være villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – Har du ønsker om en speciel tjans så skriv det i kommentarfeltet når du tilmelder dig. Vi er fælles om at få et godt stævne når alle hjælper til ved afviklingen. Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen

Se efter medhjælperlisten, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til din tjans til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet. Stævneleder Annie Rasch, tlf. 26195750. Spørgsmål sendes til  annie_rasch@hotmail.com

Mad på stævnepladsen
Man vil kunne købe sandwich og andet frokostmad. Kaffe, kage og drikkevarer, og lidt til den søde tand.

Program og starter
Program offentliggøres på www.geysirnyt.dk sidst i ugen op til stævnestart. Startlister offentliggøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op! Såkaldte flyvende starter.

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 11. september, herefter koster det 100,- pr. ændring.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op – dog senest den 12.09.2017.

Vi glæder os til at se jer på DI’s anlæg Hedeland.

PÅ gensyn til et hyggeligt stævne
Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil