Gandur: Clinic i fysiurgisk hesteterapi

Søndag den 7. april 2019

Gandur invitere til Clinic v. Vicky Stolt, som er uddannet Fysiurgisk hesteterapeut.

Her har du mulighed for at se 2 heste blive gennemgået og behandlet, samt få en masse viden med hjem omkring hestens bevæge apparat og hvorfor det er så vigtigt, at vores heste er i balance uanset om vi skal bruge dem på skovtur eller på stævne banerne. 

Dagen vil starte med lidt grundlæggende teori, hvorefter vi kigger på den første hest, Vicky laver gangarts analyse af hesten samt behandler den. Herefter vil der være plads ti en snak om hvad vi har gennemgået på hest nr. 1. og hvad vi selv kan gøre hvis vi der hjemme har en hest med lign. problematikker osv. Der næst frokost. Og efterfølgende går vi videre til hest nr. 2 og slutter af med refleksion og spørgsmål, mens vi får kaffe og lidt sødt til at gå hjem på. 

Teori og praksis vil foregå på to forskellige adresser. Mere info følger ved tilmelding.

Vicky fortæller om sig selv…

Jeg er 42 år og har flere års erfaring som islænder rytter og på baggrund af interessen har jeg valgt at tage uddannelsen som fysiurgisk hesteterapeut, da jeg har en interesse i hvordan hesten arbejder og hvad jeg selv kan gøre, for at den præsterer optimalt. Som fysiurgisk hesteterapeut kigger jeg først på hvordan hesten bevæger sig. Jeg laver en gennemgang af muskler samt skelet for at få en fornemmelse af hvor begrænsningen/begrænsningerne er opstået. Derefter har jeg mulighed for at bruge metoder indenfor massage, kranio sakral, led mobilisering, akupressur samt laser. Ved at kombinere disse kan jeg arbejde bredt og effektivt på hesten og vejlede ejer til, hvad de selv kan gøre derhjemme for at holde hesten ved lige. Enten i form af strækøvelser eller probiotræning.

Der vil være 2 pladser med hest. Pris. 550,- incl. boks, frokost, kaffe og lidt sødt

Plads uden hest. Pris 200,- incl. frokost, kaffe og lidt sødt. 

Vi skal min. Være 10 deltager / max. 20 deltager uden hest. 

Der kommer et opfølgende kursus i massage til ”husbehov” hvor der vil være plads til 6 deltager med hest og 6 uden hest. Dato for kurset bliver d. 12.5.19

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Tårnet 9
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil