Gandur: Kursus i hestemassage

Onsdag den 12. juni 2019

Gandur invitere til Kursus i heste massage til ”Husbehov” v. Vicky Stolt, som er uddannet Fysiurgisk hesteterapeut.

Her har du mulighed for, at lære og holde din hest fri for div. Muskel spændinger.  samt få en masse viden med hjem omkring hestens bevæge apparat og hvorfor det er så vigtigt, at vores heste er i balance uanset om vi skal bruge dem på skovtur eller på stævne banerne.

Vi starter aftenen med en kort gennemgang af div massage øvelser vi skal igennem i løbet af aftenen. 

Vi går sammen 2 og 2 om en hest og Vickey kommer rundt og viser grundlæggende massage øvelser som vi prøver af på hestene.

Vi slutter aftenen af med kaffe, te og kage samt at Vicky vil besvare evt. spørgsmål.

Vicky fortæller om sig selv…

Jeg er 42 år og har flere års erfaring som islænder rytter og på baggrund af interessen har jeg valgt at tage uddannelsen som fysiurgisk hesteterapeut, da jeg har en interesse i hvordan hesten arbejder og hvad jeg selv kan gøre, for at den præsterer optimalt. Som fysiurgisk hesteterapeut kigger jeg først på hvordan hesten bevæger sig. Jeg laver en gennemgang af muskler samt skelet for at få en fornemmelse af hvor begrænsningen/begrænsningerne er opstået. Derefter har jeg mulighed for at bruge metoder indenfor massage, kranio sakral, led mobilisering, akupressur samt laser. Ved at kombinere disse kan jeg arbejde bredt og effektivt på hesten og vejlede ejer til, hvad de selv kan gøre derhjemme for at holde hesten ved lige. Enten i form af strækøvelser eller probiotræning.

Der vil være 6 pladser med hest. Pris. 300,- incl. boks, kaffe, te og kage

Plads uden hest. Pris 200,- incl. Kaffe, te og kage.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine Madsen


Mødested/startsted

Tårnet 9
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil