Dreki: Clinic med Amalie Møller San Pedro

Onsdag den 5. juni 2019

Hvad er tølt egentlig? Hvad er forskellen på travagtig tølt og pasagtig tølt? Hvornår tølter min hest rent? Hvordan lærer jeg min hest at tølte? Hvordan skal hesten bruge sin overlinje i tølt? Hvordan træner man selvbæring og holdbarhed?

Disse og mange flere spørgsmål vil vi gennemgå til Tølt tema eftermiddag med Amalie Møller-San Pedro. 

Først vil vi gennemgå teori og kigge på videoer, mens vi snakker om hestens mekanik og tølten som gangart. Herefter vil vi gå ud på ridebanen og kigge på “en rigtig” 4-gænger, med tendens til trav og bagefter en rigtig 5-gænger med tendens til pas.

Det vil ca vare 3 timer og du vil komme hjem med mere forståelse for gangarten tølt samt øvelser til både din 4-gænger og din 5-gænger.

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Der er kaffe/te og lækker kage med i prisen.

Pris 350 kr. Tilmeldingen er bindende, men må gerne sælges til anden side. Max 50 pladser.

Tølttema eftermiddag er det åbent for alle.

Arrangørens kontaktinfo

Dreki SydvestjyskislanskehesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Dreki - Sydvestjysk Islandshesteklub

Mødested/startsted

Fårevej 37
6760 Ribe
Danmark Vis på kort Navigér hertil