Ruggård: Kursus m. Pernille L. Møller

1. - 2. juni 2019

Denne første weekend i juni kommer Pernille Lyager Møller til Egtved og underviser. Kurset er for alle, uanset klub og niveau.

Der rides 30 min lørdag og 30. min søndag på dressur-/ovalbane

Kontakt tovholder, hvis du har ønsker vedr. tidspunkt på dagen

PRIS: 1.000 kr.
(incl. adgang til fold/boks) 

Medbring evt. en madpakke. Der vil være kaffe/te og kage (også til publikum)

Info om Pernille:
Pernille er født og opvokset i Holstebro, men tog til Island efter en afsluttet studentereksamen i 2009. I 2013 afsluttede hun sin eksamen fra Hólar University med højeste karakter i den afsluttende rideprøve.  

Hun har også gjort sig bemærket ved stævner i Island og var bl.a. vinder af A-flokkur ved Fjórðungsmót Austerlands, hvor hun yderligere fik tildelt FT-prisen for “good horsemanship and riding”.  

Ved at arbejde for top trænere som bl.a. Sigurður Sigurðarson, Lena Zielinski, Bjarni Jónasson, Sylvía Sigurbjörnsdóttir og Árni Björn Pálsson har Pernille samlet en masse erfaring. Derudover har hun også drevet selvstændig træningstald i en del år, med tilridning, træning og undervisning. Pernille har undervist ryttere på alle niveauer både internationalt (bl.a. Island, USA, Schweiz og Canada) og i Danmark.  

Nu er hun så flyttet tilbage til Danmark, hvor hun har startet Flødal Træningsstald i samarbejde med Anne Frank Andresen og Rasmus Møller Jensen i det nordjyske. Her tilbydes kommission og træning og derudover tilbyder Pernille privatundervisning og weekendkurser.  

I undervisningen fokuseres der på at udvikle hver enkelt rytter/hest ud fra deres nuværende individuelle niveau.  

Hun beskriver det selv således "Generelt i undervisningen lægger jeg stor vægt på at ridningen bliver så ukompliceret som muligt, så det bliver lettere og mere overskueligt for både hest og rytter at løse nye problemstillinger/opgaver. Derved er sandsynligheden for succes større og vejen dertil kortere og mere overskuelig uanset om målet er at kunne ride hesten alene i skoven eller ride god tölt til en konkurrence. Ridning skal være sjovt for både hest og rytter og derfor er samarbejde og samarbejdsvilje vigtig. Ved at lære at forstå sin hest, at kende dens karakter, kan rytteren bedre tilpasse sine signaler og timing, så træningen og kommunikationen bliver optimal. Ligeledes ved at kende både hestens og sine egne svagheder og styrker bliver det nemmere for rytteren at bygge træningen op, så den bliver både varieret, krævende og motiverende for begge parter"  

TOVHOLDER: Eva Hou Geertsen, 42140229

Arrangørens kontaktinfo

Ruggård



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Ruggård
Ruggårdsvej 5
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil