Utamadunilejr 2019

20. - 27. juli 2019

Tilmelding til Utamadunilejr 2019
Lejrdeltagere

Som lejrdeltager bliver du en del af en sommerlejr, hvor vi værdsætter at løfte ansvar og arbejde i samlet flok. Derfor yder alle på utamadunilejren en indsats for, at vi sammen kan dele glæden ved vores skønne lejr og store fællesskab.

Som lejrdeltager påtager du dig en række tjanser, som du skriver dig på i Info’en, ved ankomst til lejren. Vi har i år lavet lidt om på tjanserne, og der er flere nye tiltag på lejren i år.

Det er derfor vigtigt, inden du kommer på lejren, at du kigger forbi vores online ”Lejrfolder” [utamaduni.dk/lejrfolder], hvor der også står mere om tjanser mv.

Du betaler for at være på sommerlejren lørdag til lørdag. Det er ikke muligt at komme på lejren før den fælles ankomst, lørdag den 20. juli, fra morgenstunden. Igen i år starter vi med den første fælles tromme- og danseworkshop kl 14.00.

Hvis du skal tilmelde og betale for mere end en person, skal du klikke GEM, og derefter indtaste info om den næste person. Når du er færdig, afslutter du med GEM OG BETAL.

Når du har gennemført betalingen, får du en bekræftelsesmail fra Sporti, hvilket betyder, at din tilmelding er registreret og bekræftet. Det betyder også, at du bare skal oplyse dit navn, når du checker ind i infoen på sommerlejren.

Det er ikke mulig at få refunderet betalingen, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Men du er velkommen til at finde en anden, der har lyst til at overtage din plads. Du skal selv finde personen og lave aftalen, og sende oplysninger til info@utamaduni.dk, så vi ved hvem der kommer.

Vi glæder os til at se dig på årets lejr.

Skal du tilmelde dig som arrangør eller hjælper (kun efter forudgående aftale), skal du tilmelde dig her.

 

Arrangørens kontaktinfo

Utamaduni Kulturforening


Mødested/startsted

Keramikgården
Kvasbrovej 17
8586 Ørum Djurs
Danmark Vis på kort Navigér hertil