ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni

28. - 29. september 2019

ASKA afholder Østjysk Mesterskab den 28.-29. september 2019 på Vilhelmsborgs ovalbane.  

Info om stævnet og reglerne
Tilmeldingen åbner d. 10. juli kl. 20.00 og lukker d. 2. september kl. 20.00.

Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Ruels and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Indcheckning: Tidspunkt herfor kommer i infomailen 1 uge før stævnestart. Husk du skal være tjekket ind senest 1 time, før din klasse starter. Det er muligt at tjekke ind fredag eftermiddag – tidspunkt fremgår af program. Check in foregår på den store parkeringsplads, og udenfor det oplyste tidsrum foregår det i sekretariatet.

Bane: Ja, man må gerne prøve banen fredag aften, samt lørdag og søndag morgen. Tidspunkter fremgår af programmet.

Startlister: Lægges online på ticker.dk, når de er klar. Husk det ikke altid er fuld opdateret, så tjek dit starttidspunkt i cafeen. Det er de tider, der gælder!

Finaler:
Der afvikles A og B finaler. Dette vil fremgå af programmet, når det udsendes. Der afvikles kun B-finaler i de klasser med flest ryttere og afhængigt af tidsplanen.

Stævnet kræver BC licens.

Pris for startgebyr

 • 450,- kr. for ASKA medlemmer.
 • 650,- kr. for IKKE medlemmer.
 • 250,- kr. for ændringer/videresalg af start efter tilmeldingen er slut.
 • 600,- kr. for boks i et døgn.

Fold
Det er muligt at sætte fold op til din hest ganske gratis. Medbring dog selv hegnsmateriale. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar, og vi anbefaler, at I selv sørger for strøm til jeres folde. Folde opsættes langs med det gamle kåringsspor ved ovalbanen. Hvis din hest overnatter, anvender du natfoldene bagved stævnestald 1 – fremgår af kort.

Parkering: Parkering foregår på den store parkeringsplads ved selve Vilhelmsborg. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Følgende klasser udbydes:

 • A-Flok (5-gængere)
 • B-Flok (4-gængere)
 • C-Flok – let voksenklasse (IKKE DRL)
 • Ungrytterflok (18 år til og med 21 år)
 • Teenagerflok (14 år til og med 17 år)
 • Børneflok (til og med 13 år)
 • Øl tølt

Der er ikke gædingatølt til dette stævne.

Hjælpertjans: Alle bliver en del af møgholdet. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv, men derudover har alle ansvar for alle andre områder også. Plan herfor udsendes 1 uge før. Vil man være fri for dette, kan man frakøbe sig hjælpertjansen for 250 kr.

Café: Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen, så lad madkassen blive hjemme.

Tilmelding: Der vil være først-til-mølle både for medlemmer og ikke medlemmer. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges. Hingste skal stå på boks. Ved evt. for sen tilmelding pålægges et gebyr på 250 kr. – det samme gælder også, hvis pladsen sælges efter sidste tilmeldingsfrist.

ALLE rettelser skal sendes til aska.rettelser@gmail.com ellers kan vi ikke garantere, de behandles – der er så mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, I kun bruger denne mail ☺

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check in. Har du spørgsmål dertil så kontakt os gerne! Ellers benyt Horsedoc’s vaccine beregner.

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere.

Vi glæder os til at se Jer alle.

Mvh. ASKA’s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil