ASKA: Longering i teori /praksis Amalie San Pedro

Søndag den 4. august 2019

Tema  Longering i teori og Praksis

Hvordan bruger hesten sin krop korrekt i en longe? Hvordan skal man bruge sin egen krop når man longerer? Hvor stor betydning har mit kropssprog? Hvilke longeringshjælpemidler virker hvordan? Cavalettis? Longeringssystem? Rebgrime? Longetov? Boots? Cirkler? Hvad er godt til hvilke typer heste, hvor længe og hvordan?

Amalie Møller-San Pedro vil gennemgå longering som træningsform. Først med en times Teori og video, herefter går vi ud i ridehuset og kikker på ”rigtige” heste, i forskellige longeringssituationer og med forskellige hjælpemidler.

Kurset er til alle der gerne vil opbygge holdbarhed, god overlinje og grundstyrke på deres hest samt forbedre kommunikationen og samarbejdet. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med forskellige hestetyper.

Foredragsholder:

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Bækkegården.

Pris 330 – ASKA medlem
Pris 400 – Ikke ASKA medlem

Tilmeldingen er bindende, men må gerne sælges til anden side.

 Spørgsmål rettes til :
Mille Valentin Jensen tlf: 28701595.
mail: elda94geisli@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer !
Hilsen ASKA

Forbehold for ændringer.

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Kirkevej 47
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil