Hildingur: Høststævne 2019

Lørdag den 14. september 2019

Hildingur inviterer hermed til vores årlige Høststævne og hermed også Hildingurs klubmesterskaber.

Stævnet afvikles i henhold til bestemmelserne i FIPO 2019 med danske særregler og afvikles som et D- stævne. Stævnet tæller således ikke med til den danske rangliste.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, det betyder at alle ryttere skal købe licens hos DI, læs mere om reglerne og hvordan du køber licensen på www.islandshest.dk

Klasser
Der kan rides i følgende klasser:

D-Klasser: T.3, T.4, T.5, T.7, T.8, 4.2, 4.3, 4.5 og 3.gang. 

Hildingurklasse (åben for alle): Rides som firmakeppni-klasse. Dvs. at der rides 2 min på hver volte, hvor hesten vises i valgfrie gangarter – det er tilladt at skifte gangart undervejs. Der rides op til 10 heste på banen ad gangen. Dommerne vælger hestene fra således at der til sidst kun er de bedste 3 på banen, der placeres 1-3.

Olde – Hildingurklasse: Rides som Hildingurklassen ( se beskrivelse ovenfor). Din hest og din alder skal dog sammenlagt være 60 år eller derover år – fx din alder 48 + hests alder 12år= 60år. Skriv gerne i kommentarfeltet alderen på dig og din hest.

Du kan kun deltage i en af Hildingurklasserne.

Det er gratis at deltage i en Hildingurklasse, hvis du allerede deltager i en anden klasse ved stævnet eller er medlem i klubben.

Dommere
Dommerbesætningen består af 3 dommere i hver klasse. 

Startgebyr
Startgebyr inkl. Fold: 75kr. for ikke-medlemmer + 200kr. pr. klasse (D-klasser) ekskl. Sportigebyr 

Boks: kontant Fogedgården v/ Sanne tlf. 26 70 85 40

Opstaldning
Der er mulighed for at opsætte egen fold (Husk hegnsmateriale).

Bokse skal være forudbestilles. 

Tilmelding
Tilmeldingen åbner d. 12. Aug. for Hildingurs medlemmer og d. 14. Aug. kl. 18 for alle andre og lukkes ved 50 ekvipager eller den 1. september 2019 på Sporti.dk. 

Ændring i tilmelding
Efter sidste tilmelding er der ikke mulighed for at lave ændringer. Dette gælder dog ikke ændring af hest eller rytter. 

Framelding
Startgebyret refunderes kun mod fremvisning af dyrlæge- eller lægeerklæring. Det fratrækkes dog et administrationsgebyr på 100kr. 

Program
Den endelig tidsplan mv. kan findes på vores hjemmeside www.hildingur.dk ca. en uge før stævnet. De endelige startlister kan først ses på stævnedagen. 

Finaler
Der rides ingen finaler. Der vil således blive uddelt rosetter efter hver udtagelse alt efter deltagerantallet i den pågældende klasse.

Indtjekning
Det er kun muligt at tjekke ind i den angivet tidsrum – se programmet. 

Cafeteria
Der vil være cafeteria på pladsen med et udvalg af forskellig mad og drikkelse. Lad derfor madpakken blive hjemme og støt stævnet ved at benytte i cafeteriaet. 

Hjælpere
Ved tilmelding forpligter du dig samtidig til at tage en hjælpertjans ved stævnet. Angiv gerne ved tilmelding hvilken opgave du helst vil have, så tilstræber vi at dette bliver opfyldt.

Arrangørens kontaktinfo

HildingurSe arrangørklubben på SPORTI

Hildingur

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil