Dreki: Clinic med Amalie Møller San Pedro

Fredag den 30. august 2019

Dreki: Clinic med Amalie Møller San Pedro, Longering i teori og praksis

Hvordan bruger hesten sin krop korrekt i en longe? Hvordan skal man bruge sin egen krop når man longerer? Hvor stor betydning har mit kropssprog? Hvilke longeringshjælpemidler virker hvordan? Cavalettis? Longeringssystem? Rebgrime? Longetov? Boots? Cirkler? Hvad er godt til hvilke typer heste, hvor længe og hvordan?

Amalie Møller-San Pedro vil gennemgå longering som træningsform. Først med teori og video, herefter går vi ud ser på ”rigtige” heste, i forskellige longeringssituationer og med forskellige hjælpemidler.

Temaaftenen er til alle der gerne vil opbygge holdbarhed, god overlinje og grundstyrke på deres hest samt forbedre kommunikationen og samarbejdet. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med forskellige hestetyper.

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum.

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Dato: 30. august 2019

Sted: Fårevej 37, 6760 Ribe

Tid: kl 18.00 varighed ca 3 timer.

Alle er velkomne, og vi glæder os til en hyggelig og lærerig aften.

Deltagerpris kr. 350,00,- ekskl.  SPORTI administrationsgebyr

Arrangørens kontaktinfo

Dreki SydvestjyskislanskehesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Dreki - Sydvestjysk Islandshesteklub

Mødested/startsted

Fårevej 37
6760 Ribe
Danmark Vis på kort Navigér hertil