Bededagstur: Tour de Kyst til Kyst

20. - 22. maj 2011

Tilmelding åbent for alle.

Tur1:

Fra Jerup til Tversted fredag den 20. maj – retur lørdag den 21.maj:

Den ene mulighed er at starte i Jerup. Vi rider fra østsiden i Jerup fra idrætsforeningen, Neotes, Nordvangsvej 10, (lige ved Skagensvej i Jerup), hvortil du ankommer med din hest fra kl. 09.30.

Kl.11.00 rider vi i 2 hold til Jerup Strand mod nord og følger den Vendsysselske Riderute gennem Ålbæk Klitplantage, hvor vi gør holdt og får en sandwich, kaffe og en sodavand. Herfra går turen langs digerne over Gårdbo sø (der bør være Traner at se), til Tversted klitplantage og langs kysten, mod syd til Tversted og Stald Nordkap se www.staldnordkap.dk , hvor vi og hestene overnatter. Der er inkluderet aftensmad og morgenmad på Nordkap, samt hø og kraftfoder (Brogårdens Islandic Power) til hestene. Drikkevarer kan købes på stedet.

Tur2:

Fra Tversted til Jerup lørdag den 21. maj – retur søndag den 22. maj:

Den anden mulighed er at starte i Tversted. Hvis du vil starte fra Tversted lørdag den 21. maj, ankommer du til Stald Nordkap, Nordkapvej 8, Tversted fra kl. 9.30.

Kl.11.00 rider vi retur til Jerup (nu i ca. 4 hold) ad stranden mod nord, ad den Vendsysselske Riderute gennem Tversted Klitplantage, over Gårdbo sø til Ålbæk Klitplantage, hvor vi gør holdt og får en sandwich, kaffe og en sodavand, ud til kysten i Ålbæk bugt, mod syd til Jerup, hvor vi sætter hestene ved Neotes. Halvdelen dvs.10 af de, der skal overnatte i Jerup, skal bo i Neotes (Jerup Idrætsforenings klubhus – i flerkøjerum) halvdelen overnatter på Jerup Bette Kro. Overnatning på kroen koster et tillæg på 100 kr. men sengene er også noget bedre (2-3 personers værelser).

Der er inkluderet fælles aftensmad og fælles morgenmad på Jerup Bette Kro, folde i Neotes og hø og kraftfoder til hestene (Brogårdens Islandic Power). Drikkevarer kan købes.

Tilkøb:

Når vi ankommer retur til Jerup lørdag, siger vi tak for turen, til de som startede fredag, men man er velkommen til at snuppe en ekstra overnatning i Jerup for at feste med på kroen (begrænset til 10). Dette kan ske for et tillæg på 300 kr. for aftensmad og morgenmad og en ekstra overnatning i Neotes (flerkøjerum).

Rid med enten fra Jerup til Tversted og retur den 20-21. maj eller fra Tversted til Jerup og retur den 21-22. maj. Pris 600 kr. pr. tur alt incl./pers. For 1 overnatning, 1 aftensmad, 1 morgenmad og 2 lunch/kaffe/sodavand, hø og kraftfoder.

Der er plads til, at der deltager 20 fra Jerup til Tversted og 20 fra Tversted til Jerup, dvs. i alt 40. Du vælger selv, hvorfra du vil starte eller hvilken dato, der passer dig bedst – eller er plads.

Holdene fordeles på stedet med ét hold for rutinerede og ét hold for let øvede. Hestene skal være i god kondition, så de kan gå de 2 x ca. 5-6 timer, som turen ca. varer. Der rides med hjelm – og i øvrigt på eget ansvar men efter turleders anvisninger.

Medbring: Det eneste, du skal have med i sadeltasken eller rygsækken er en tandbørste og lidt ekstra (regn)tøj. Alt andet er inkluderet – tæpper, sengetøj, håndklæder.

Se nærmere om turen: www.rideruten.dk kort nr. 3. Tversted-Jerup og www.jeruprytterlaug.dk

Tilmelding: Fra 15. marts til 15. april 2011. Tilmelding sker ved indbetaling via Sporti.

Vel mødt

  • Hanne Haugaard, Oldermand i Jerup Rytterlaug og Laila, Hekla.
  • Kontaktperson på turen: Betty tlf: 2367 4251

Mødested/startsted

  • Tur1: Neotes, Nordvangsvej 10, (lige ved Skagensvej i Jerup)
  • Tur2: Stald Nordkap, Nordkapvej 8, Tversted

 

Mødested/startsted

9981 Jerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Mødested afhænger af turvalg:
- Tur1: Neotes, Nordvangsvej 10, (lige ved Skagensvej i Jerup)
- Tur2: Stald Nordkap, Nordkapvej 8, Tversted