Nils-Christian Larsen Undervisning 2/3

16. - 17. november 2019

Toprytteren Nils-Christian Larsen, som er kendt for sine mange internationale resultater på absolut højeste niveau, og sine altid udsolgte kurser på sin gård i Jylland, kommer endelig til Sjælland.

Nils er selv i den absolute elite blandt sportsryttere, men har alligevel en absolut jordnær og usnobbet tilgang til træning og undervisning baseret på solid erfaring og et ordentligt teoretisk grundlag.

Dette er kurset for dig, der ønsker at nørde detaljer i din ridning, dig der ønsker at tage et skridt videre indenfor Sporten, dig ønsker et tættere samarbejde med din hest.

Kort sagt, dig der vil være dygtigere uanset niveau.

Vi afholder 3 kurser med Nils-Christian i løbet af vinteren, og du har derfor mulighed for at tage et afgørende skridt fremad som rytter med et sammenhængende forløb.

Sådan sikres du opfølgning og fastholdelse af dine nye ryttervaner, og den læring du tilegner dig

= MAX udbytte. 

Dato for kursus 2:
16.-17. november

De øvrige kurser finder du også hér på Sporti og de kører:
5.-6. oktober 
8.-9. februar 

Hvor?
Vi træner i det store lækre ridehus på Landbrugsskolen ved Roskilde. Der er gode adgangsforhold med trailer og der er store lyse bokse til 6 heste, og naturligvis en god og moderne bund i ridehuset til vores arbejde med hestene. 

Hvad?
Forvent fokuseret intensiv træning af en af verdens topryttere, uanset om du vil være klar til stævnerne, forberede en hest til kåring eller hvis du er træt af grisepas på din skovturstølter.

Du kan forvente at blive udfordret og få helt nye indsigter.

Du rider 45 minutter alene med Nils-Christian på undervisningsdagene.

Ingen tilskuere udover andre ryttere på holdet.

Jeg vil med!

Reservation = betaling af de kurser du vil med på.  2375,- pr todages kursus inklusiv ridehus, kaffe/te og snacks  – Af hensyn til planlægningen kan der ikke afbookes, men du er velkommen til selv at sælge din plads såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Boks a 275,- pr dag inklusiv strøelse. UDEN SLUTMUGNING pr. 6. oktober.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på kurset. 

Mange hilsner
Maria
Brøndumhus

Arrangørens kontaktinfo

Maria Brønnum


Mødested/startsted

Landbrugsskolen
Ledreborg Allé 50, Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil