Gletta: Juniortræf

27. - 29. maj 2011

Så er det igen tid for juniortræf i Mollerup. Konceptet er det samme som de foregående år, hvor HYGGE er den vigtigste del. Der udover vil vi jo gerne blive dygtigere til at ride, så der vil også være undervisning 2 gange lørdag og 2 gange søndag med Fie Skødt, som er en dygtig og rigtig sød underviser her fra området.

De tidligere år har vi været stærkt imponeret over, hvor ualmindeligt selvhjulpne I har været. Ja selv børn ned til 10 år, har klaret opsadling, oprydning osv., så man skulle tro, at I aldrig havde lavet andet. Mest af alt har det været fedt at se, hvor gode I er til at hjælpe hinanden med alt muligt. Vi glæder os til at se om I er lige så fantastiske i år.

Der vil som de tidligere år være underholdende voksne mennesker til at hjælpe.

I kan ankomme fra fredag morgen kl. 10.00, men det er jo en skoledag, så hvis I lige vil gøre skolen færdig, så kommer I bare senere. Hele fredagen skal gå med at slå telte op, spise, ride ture og have hyggelig bålaften.

Lørdag og søndag bliver vi så lidt mere seriøse og skal have undervisning. Sidste år havde vi lerfigurer på programmet. I år vil vi finde på noget endnu mere sindsoprivende, som også kan fange drengene lidt mere.

Medbring: I skal selv medbringe hest, foder til hesten, telt, varme tæpper, underlag og soveposer.

Der er en hoppefold og en vallakfold, og er der heste med specielle behov, laver vi også en lille fold til dem, eller de kan stå i boks.

Med venlig Hilsen

Ulla Wildt-Andersen og Juniorudvalget

Arrangørens kontaktinfo

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Mødested/startsted

Stutteri Fauskjær
Bjarupgårdvej 11
8600 Silkeborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil