Gandur: Kursus med Dennis Hedebo Johansen

Onsdag den 21. august 2019

Kursusforløb med Dennis Hedebo Johansen

Dennis rider på Topplan og er fast inventar på det Danske landshold, driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har Stor erfaring i undervisning af heste og rytter på alle niveauer, med forskellige ambitioner.

På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer. Lige fra ungheste, skovtursheste til top konkurrence og kårings heste.

Dennis har i mange år levet af at træne heste og er tidligere danmarksmester i T.2, 4.1 og 5,1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Og altid som minimum i top 10 til NM og VM.

Der er plads til i alt 8-10 ekvipager alt efter hvor længe man vælger at ride. Dog minimum 6, for at vi kan gennemføre kurset. Der rides på Oval banen og der er mulighed for at bruge de opsatte folde ved klubhuset.

Pris 350,- = 30 min. Undervisning.

Vi har naturligvis kaffe på kanden. Samt du kan tilmelde dig spisning, som denne gang vil være sandwich. Der vil dog ikke være indlagt en pause. Men vi spiser ca. kl. 18.00 og man er velkommen til at melde sig til spisning selv om man ikke skal ride, eller tage familien med..

Sandwich 45,-

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine Madsen


Mødested/startsted

Damkærvej 4 Skærup
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil