Tvisturs DRL Klubstævne 2019

Lørdag den 5. oktober 2019

Tvisturs DRL-klubstævne 2019

Tvistur inviterer til klubstævne på Nordjysk Ridecenter lørdag den 5. oktober 2019. Stævnet bliver afviklet som sport B, C og D stævne og er for Tvistur medlemmer, dog har vi valgt i år at åbne op for ikke medlemmer, men til en lidt højere pris. Er man ikke medlem af Tvistur kan man IKKE vinde titlen som klubmester. Tvistur medlemmer har den fordel at de kan tilmelde sig 2 timer tidligere end ikke medlemmer. Ønsker du at blive medlem af Tvistur kan du indmelde dig på Sporti.dk.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’.
Der rides på 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,- (der er 20 bokse til rådighed). Hingste skal stå i boks og har derfor førsteret til bokse. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:
Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
Sport C - 4.3, T5 (DRL)
Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Alle klasser rides med flere ekvipager på banen.

4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere skal have licens som kan købes hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort, og tro- og love erklæring afleveres. OBS, fra og med januar 2019 er det gældende for ALLE heste som starter stævner, som er klassificeret som et ranglistestævne, at den seneste vaccination ikke må være ældre en 6 mdr. og 21 dage og at hesten skal være basisvaccineret med 3 vacciner - LÆS evt. mere her Regler for vaccination findes her - Vær opmærksom på, at heste som ikke opfylder vaccinationsreglerne ikke må deltage i stævnet.

Tilmelding via www.sporti.dk. Tilmeldingen åbner torsdag den 5. september kl. 16.00 for medlemmer og kl. 18 for ikke medlemmer og lukker fredag den 15. september. Startgebyr er kr. 425,- eksl. SPORTI administrationsgebyr - for ikke medlemmer af Tvistur 575,- eksl. SPORTI administrationsgebyr – OBS er man ikke medlem af Tvistur kan man ikke blive klubmester.

Efter d. 13. september kan man ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Eventuelle ændring efter tilmeldingsfrist koste kr. 50,- pr. ændring og ændringen er kun i det omfang tidsplanen tillader det.  Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk fra den 2. oktober. 

Må jeg sælge min plads?
Nej og dog – Da vi opretter venteliste, skal du kontakte sekretariatet først. Meddeler sekretariatet dig, at der ikke er nogen på ventelisten, er du velkommen til at sælge dit startgebyr samt dine klasser med dine valgte volter til anden side. Bemærk dog, at ændringerne af rytter og hest, vil koste kr. 50,- i administrationsgebyr samt at du ikke kan sælge dine valgte klasser til to forskellige ekvipager, da du kun har betalt for et startgebyr.

Check-in: Sekretariatet har åbent fredag kl. 17-20 hvor der vil være mulighed for check-in samt fra lørdag morgen kl. 7.00

Ovalbanen er om fredagen åben indtil kl. 21

Intet stævne uden hjælpere, derfor bliver alle ryttere som udgangspunkt sat på en opgave – Framelder man sig sin hjælperopgave koster det kr. 100,-

Er man ikke rytter, men har lyst til at give en hånd med kan man tilmelde sig på www.tvistur.dk

Yderligere oplysninger fås hos Anne Sundby og Vibeke Damkier på e-mail: tvisturklubstaevne@gmail.com

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.
Mange hilsner Tvistur  

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil