ASKA kursus med Amalie Møller-San Pedro

16. - 17. november 2019

Der var stor efterspørgsmål omkring undervisning med Amalie i forbindelse med 2 meget succesrige clinics i august, derfor tilbyder ASKA nu et weekend kursus.

Der er kun plads til 10 deltagere , så det er først til mølle princip .

Undervisningen forgår i ride hus .
Lørdag 40 min individuel
søndag  30 min individuel

1-2 times spændende teori inkluderet.
Ikke deltager til kurset kan køb plads til teori for 100kr - kontakt arrangøren for MobilePay overførsel på elda94geisli@hotmail.com.

Mulighed for boks 200,-
Mulighed for fold
Mulighed for tilkøb af soveplads på værelse 200,-
plads i sovesal
ikke muligt at købe wrap.

Pris for weekend kursus kun 800,-
1000 kr ikke medlemmer

Pladsen må gerne sælges videre, arrangør skal informeres.

Der vil blive taget udgangspunkt i rytterens samt hestens niveau og der vil bl.a. blive lagt meget vægt på hestens personlighed i forhold til indlæringsmetoder.

Gennem hendes erfaring med træning af islandske heste, mange års undervisning, konkurrenceridning samt Gædingakeppni dommer uddannelse vil Amalie hjælpe dig og din hest videre.

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Der vil bliver udsendt tidsplan minimum 1 uge før kursus .

vi glæder os !
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ryvej 70
8464 Galten
Danmark Vis på kort Navigér hertil