ASKA kursus med Amalie Møller-San Pedro

2. - 3. november 2019

Der var stor efterspørgsmål omkring undervisning med Amalie i forbindelse med 2 meget succesrige clinics i august, derfor tilbyder ASKA nu et weekend kursus.

Der er kun plads til 10 deltagere , så det er først til mølle princip .

- Dette kursus afholdes ved Stald førster og er derfor til ridende i området!. Hvis man har trailer henviser vi til kurset d. 16-17 november.

Undervisningen forgår ude på ridebane
Lørdag 40 min individuel
søndag  30 min individuel

1-2 times spændende teori inkluderet.
Ikke deltager til kurset kan køb plads til teori for 100kr - kontakt arrangøren for MobilePay overførsel på elda94geisli@hotmail.com.

Pladsen må gerne sælges videre, arrangør skal informeres.

Der vil blive taget udgangspunkt i rytterens samt hestens niveau og der vil bl.a. blive lagt meget vægt på hestens personlighed i forhold til indlæringsmetoder.

Gennem hendes erfaring med træning af islandske heste, mange års undervisning, konkurrenceridning samt Gædingakeppni dommer uddannelse vil Amalie hjælpe dig og din hest videre.

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Der vil bliver udsendt tidsplan minimum 1 uge før kursus .

vi glæder os !
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Stald Førster
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil