ASKA Grundgangarter med Amalie Møller-San Pedro

Fredag den 15. november 2019

Kurset starter kl. 18.30.

Så skal vi nørde med Amalie igen.
I august afholdte vi 2 clinics med amalie  og mange gik vildt begejstret hjem med en masse ny viden.
Denne gang handler det om grundgangarterne , skridt , trav, og galop .

De fleste af os har nok oplevet at ride pasagtig skridt , 4 taktet trav eller 4 taktet galop, måske har du endda haft en 5 gænger der overhovedet ikke vil trave? Eller en som ikke kunne gå galop uden at fræse afsted? Hvorfor kan min hest ikke ”lide” letridning? Hvordan laver man egentligt et galop anspring på en islænder? Hvorfor mister min hest tølten når den lige er blevet god til trave og omvendt?
Har du nogensinde tænkt over at 4 gængere tit får lov at hygge og tulle rundt i grundgangarterne, fordi det er for nemt og dermed ikke får vist deres fulde potentiale? Hvordan får jeg min islænder til at bruge sin overlinje, uden at gå på kompromis med gangarterne? Og hvornår kan man egentlig kræve hvad?

Kom og vær med til en snak om skridt, trav og galop. Forskellen på 4 gængere og 5 gængere. Vi skal snakke om teorien bag grundgangarterne og bevægelsesmønstre, hvordan man træner det på de forskellige heste, og snakke om hestens anatomi.

Grundgangarterne danner basis for kvaliteten af tølten og holdbarheden af vores heste. Jo stærkere vi kan gøre vores heste gennem arbejde med grundgangarterne, jo nemmere vil de have ved at bære sig selv , og det vil specielt kunne mærkes i kvaliteten af tølten og passen. Stærke velafbalancerede heste giver god tølt og lang holdbarhed.

Først snakker vi om teori og ser på videoer i ca 1- 1,5 time, bagefter går vi ud og kigger på heste live, hvor Amalie vil overføre teorien til praksis og vise konkrete øvelser til de forskellige heste.

Du vil komme hjem med en større forståelse for hestens grundgangarter og teorien bag. Samt konkrete øvelser du kan overføre til din egen hest derhjemme. 

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Pris 290 for medlemmer
390 for ikke medlemmer

Vi glæder os !
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ryvej 70
8464 Galten
Danmark Vis på kort Navigér hertil