ASKA Horsemansship, kropssprog og Samarbejde

Fredag den 1. november 2019

ASKA Horsemansship, kropssprog og Samarbejde med Amalie Møller-San Pedro
Kurset starter kl. 18.30.

Så skal vi nørde med Amalie igen.
I august afholdte vi 2 clinics med amalie  og mange gik vildt begejstret hjem med en masse ny viden.

Horsemansship, kropssprog og Samarbejde

Lær at forstå din hest. Det er vigtigt at forstå hvilken type din hest er. Er det en modig hest, en stolt hest eller en sky hest? Så kan du bedre vide hvordan den skal trænes og hvordan du holder den glad.
Amalie vil gennemgå Horsemansship, med temaet ”lær at være leder for din hest”. Først med en times Teori og video, herefter går vi ud i ridehuset og kikker på ”rigtige” heste, i forskellige situationer, med horsemanship og konkrete øvelser du kan tage med dig hjem. Der vil være fokus på ”den glade hest” i hverdagen.
Temaaftenen er til alle der gerne vil udvide sin hesteforståelse, samt forbedre kommunikationen og samarbejdet og hermed optimere sin daglige træning. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med forskellige hestetyper.

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Pris 290 for medlemmer
390 for ikke medlemmer

Vi glæder os !
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Kirkevej 47
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil