ASKA Mental fokus med Amalie Møller-San Pedro

Fredag den 18. oktober 2019

Så skal vi nørde med Amalie igen.
I august afholdte vi 2 clinics med amalie  og mange gik vildt begejstret hjem med en masse ny viden.

Hvordan påvirker vores mentale tilstand og kropssprog vores heste?

Bliver du nervøs når du skal til stævner? Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv både i træningen og til konkurrencer? Så du kan opnå dine vildeste mål og drømme?

Vi er så heldige at få besøg af Amalie Møller-San Pedro - professionel rytter og certificeret coach!

"Som din coach kan jeg hjælpe dig til at lære, hvordan du styrer din mentale tilstand i pressede situationer. Uanset om du skal til eksamen, til stævne, eller “bare” til undervisning. Og hjælpe dig til at du yder dit bedste, hver gang!

I vores samarbejde med hestene er det utrolig vigtigt at vi kan styre vores mentale tilstand. Hestene er flugtdyr og reagerer på vores nervesystem. Hestene kan ikke skelne om vi er nervøse fordi vi skal til eksamen i morgen, eller fordi vi er bange for at der står en Bjørn inde i hestetraileren. Mit mål er at være bevidst om min mentale tilstand og mit kropssprog, så mine heste føler de kan være trykke omkring mig.

Min erfaring er at arbejdet med kropssprog og mental tilstand har ført til at mine heste er blevet endnu mere “fan” og heste jeg ikke kender også søger min tilstedeværelse i løbet af ret kort tid omkring dem.

Kom og hør om coaching og mental træning, få indblik i arbejdet med din mentale tilstand og dit kropssprog i samarbejdet med vores skønne heste

Husk! Hapiness is Homemade!

Pris 290,-
390 for ikke medlem

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Hemmingstrupgaard.

Pris 290 for medlemmer
390 for ikke medlemmer

Vi glæder os !
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Kirkevej 47
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil