Aspirantkursus kommende FEIF Level 1 instruktører

22. - 25. november 2019

Aspirantkurset er en del af DI’s uddannelsessystem for FEIF Level 1 instruktører og unghestetrænere

Formålet med Aspirantkurset er at sikre at aspiranterne udvikler et solidt fundament med en grundig teoretisk og praktisk forståelse for alle relevante dele af arbejdet med heste og ryttere. 

Tilrettelæggelse og indhold
Kursisten deltager på kurset med egen hest. Kurset består af én kursusgang af fire dages varighed. På kursets sidste dag vil praktisk eksamination finde sted ligesom der efterfølgende skal afleveres en teoretisk opgave.

Kurset består af teori og praktisk rideundervisning fra uddannede instruktører på kursistens egen hest, arbejde fra jorden med hesten, gruppearbejde og mundtlige fremlæggelser.

Adgangskrav

  • Flerårig hesteerfaring
  • Basiskursus inden for de seneste tre år eller
  • Deltagelse på DI Gangartslærekursus 1 inden for de seneste tre år
  • Deltagelse på DI Hestevelfærdskursus 1 inden for de seneste tre år 

Forudsætninger
Teoretisk viden: Det forventes at kursisten har grundlæggende viden om hesteadfærd, fysiologi, anatomi, træning og indlæring samt til lovgivning om hestehold, sygdomsforebyggelse og korrekt fodring. Ydermere bliver der undervist i gangartslære på udvidet niveau. Det forventes derfor at kursisten har godt kendskab til den islandske hests fem gangarter, gangartsfejl og basal træning af disse.

Praktisk erfaring: Det forventes at kursisten har god rideerfaring såvel som nogen undervisningserfaring og basal forståelse for korrekt træning af hesten.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil