Thors Føl- og Plageshow 2019

Lørdag den 5. oktober 2019

Thor inviterer hermed til føl- og plageshow i ridehuset på Uglestrupgade 9A, Kr. Saaby v. Gevninge, Roskilde. Der er fri entré for tilskuere. Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer at den festlige dag slutter kl. 17. Der er ankomst og check ind fra kl. 8.00. Tilmelding er bindende. Deltagergebyr refunderes kun i tilfælde af framelding ved fremvisning af dyrlægeattest.

Følgende heste kan tilmeldes:

  • Hingste- og hoppeføl fra 2019
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2018
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2017

Der kan tilmeldes mere end 2 heste fra samme ejer.

Bedømmelsen af føl og plage har vi overladt til Terry Christensen, som vil give en grundig bedømmelse ud fra kriterierne vedr. bygning, gangarter, bevægelsesmønster, sind og vilje. Bedømmelsen af føllene bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse med karakterer ved dagens afslutning. Hver klasse bliver oprangeret og der tildeles rosetter til de tre bedste i hver klasse. Vinder af hver klasse kan deltage i et eventuelt Elite Følshow.

Ved tilmelding af føl fra 2019 oplyses stambogsnr og fødselsdato. Der er ikke krav om at føl fra 2019 skal være mikrochippet eller vaccineret. Føl fra 2019 skal vises sammen med deres mor. Øvrige deltagende heste skal have minimum 2 vaccinationer. Hestene vises en ad gangen i valgfri grime eller trense, de stilles op foran dommeren så bygningen kan bedømmes. Herefter slippes hesten løs i ridehuset og drives roligt rundt i ridehuset af fremviser og/eller hjælpere, så der ses flest mulige gangarter.

Praktiske informationer om hvordan hestene skal vises under bedømmelsen, krav til fremviser, tidsplan og yderligere informationer sendes til deltagerne, og kan ses på Thors hjemmeside www.thor-klubben.dk når tilmeldingsfristen er udløbet.

Prisen er kr. 500 pr. hest ekskl. Gebyr til Sporti, dog kr. 400 for medlemmer af klubben Thor.  Det er IKKE muligt at have hesten på boks, men inklusiv i deltagergebyret er der fri adgang til opsætning af fold. Der er faste hegnspæle, så medbring hegnstråd og husk vandspand.

Alle folde og græsarealer skal være ryddet for hestens efterladenskaber og evt. foder-rester inden afrejse, der findes redskaber og der er møddingsplads i den blå container ved gavlen af ridehuset.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plag er til salg tilbyder vi gratis at annoncere dette i programmet og over højtaler. Skriv ”til salg” i bemærkninger ved tilmeldingen eller mail til kontaktpersonen.

Der er mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage og sandwich.

Kontaktperson Jette Saltoft Gram, tlf. 30896115, mail: jette.saltoft.gram@live.dk

Vi glæder os til at se jer og de skønne føl og plage. På gensyn THOR

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ThorSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil