Randver: Konditionstræning af heste

Onsdag den 6. november 2019

Efter sidste vinters foredrag om pulstræning, har vi inviteret Equinics til at holde foredrag om puls- og konditionstræning af heste der både bruges til konkurrence og skovtur. 

Der er flere fordele ved at bruge et pulsur til heste, mens man rider. Med et pulsur kan man registrere hvordan hestens puls er fra sekund til sekund, med andre ord: man kan meget nemt registrere hestens arbejdsnivo! Derfor er det nemmere at forbygge muskelproblemer eller andre skader pga. (ekstrem) mælkesyredannelse. Hestene bliver gladere for at arbejde og i flere tilfælde kan man konstatere at hestene bliver smidigere og at taktproblemerne forsvinder.

Hvis din hest er allerede kommet til skade, kan pulstræning hjælpe med hestens rgenoptræning, ved at registrere dens puls når den arbejder. Når man ved hjælp af pulsuret, kender hestens basisværdier, kan man nemt lave et træningsprogram, som er tilpasset til den individuelle hest. Udover det kan man bedre holde øje med hestens puls under selve (genop)træningen, for at undgå tilbagefald.

Vi har flere års erfaring med brug af pulsure og pulstræning til heste og desuden har vi flere års erfaring i at lave individuelle træningsprogrammer til både konkurrenceheste, skovtursheste og heste som revaliderer pga. skade eller sygdom.”

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til Kimbel Kwaak, derudover kan derudover er der en masse lækkert fra Equinics butikken – alt til en sund og fit hest!

Pris inkl. Kaffe/the og kage 80 kr. for medlemmer af Randver og 140 kr. for ikke medlemmer.

Arrangørens kontaktinfo

Randver



Se arrangørklubben på SPORTI

Randver

Mødested/startsted

Ved Høm
Østergade 41
4100 Ringsted
Danmark Vis på kort Navigér hertil