Smári's Følshow

Lørdag den 9. november 2019

Har du et føl eller en unghest du gerne vil have fremvist, få en vurdering på eller bare have luftet? Så har du chancen nu!

Lørdag d. 9. november 2019 kl.10-16.00 åbner Smári dørene til føl- og unghesteshow, og har i den anledning inviteret avler Bo Hansen, til at komme og bedømme.

Følshowet vil blive afviklet i Egely Ridehal, Avnøvej 12. 4750 Lundby.

Det er muligt at tilmelde føl og ungheste fra årgangene '19, '18, '17 og '16. Både hopper, hingste og vallakker er velkomne!

Præmie til vinderen i hver klasse og rosette til alle de første 3 placeringer i hver kategori!

Der vil kun være et lille antal bokse til rådighed, som er forbeholdt dem der kommer med mange føl og ungheste eller ældre hingste.
Vi anbefaler at man har sit føl eller unghest stående i traileren eller på en lille fold, så længe følshowet står på. Kontakt os for nærmere vedr. reservering af boks.
Medbring selv foldmateriale.

Prisen for tilmelding er 250 kr ekskl. SPORTI administrationsgebyr pr. deltagende føl/unghest for medlemmer og 300,- for ikke-medlemmer. Gratis adgang for tilskuere.
Tilmelding er bindende, og vi refunderer ikke beløbet ved aflysning eller fravær medmindre der foreligger dyrlægeudtalelse. Deltagergebyret (- sportigebyr) tilbagebetales i tilfælde af, at Smári må aflyse arrangementet.
HUSK at melde ind som hjælper på dagen. :-) Som pøllesamler, indpisker/ledvogter mm...

Hvis dit føl/plag er til salg, oplys da dette i bemækrningen til tilmeldingen, så sørger vi for at det bliver annonceret i højtaler og i program.

Tilmelding lukker d. 1. november.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage, er man velkommen til at komme og kigge på.
Og har man lyst til at sponsorere et produkt som præmie, modtages alle sponsorater med glæde! Kontakt os for nærmere.

Vi glæder os til at se mange spændende føl og plage!

Arrangørens kontaktinfo

SmáriSe arrangørklubben på SPORTI

Smári

Mødested/startsted

Avnøvej 12
4750 Lundby
Danmark Vis på kort Navigér hertil