ASKA: Nørd et håndværk: Plantefarvning

Lørdag den 14. marts 2020

I ASKA vil vi gerne tilbyde et godt fællesskab i klubben , også uden hesten skal slæbes med . Derfor vil vi fra start januar og frem tilbyde et par kurser hver mdr med forskellige håndværk man kan nørde i .
Kurserne er for alle. Også ikke ryttere , tidligere rytter eller påhænget der altid står på sidelinjen til stævner.

Lær at plantefarve
For alle med nysgerrighed og lyst til at komme i gang med et farverigt godt håndværk i pagt med naturen, som er lige til at gå til derhjemme.
Lonni medbringer uld vi først bejdser og bagefter kan prøve at farve i forskelllige farver, via planter lonni medbringer.

Man vil selv få hænderne i processerne både med at forberede gryderne ,trække farven ud af planterne og derefter farve sit uld.

En god måde til at selv kunne farve sit uld til sit næste strikke projekt. Det også rigtig interreasnt for en plantenørd at se de enormt flotte farver naturen giver.

Lonni fortæller og forklare hvordan man kan gå i gang med at farve derhjemme. Et håndværk man bliver bidt af.

Lonni er uddannet tekstilformidler og har arbejdet med historisk håndværk og dragter de sidste 5 år. Lonni har en passion for at højne det historiske håndværk og give det en moderne sammenhæng .

750 kr for medlem
900 ikke medlem

Fra 10-16

Vi søger for noget godt at spise og drikke i løbet af dagen , men medbring egen frokost.

Hvis det ser ud til at blive noget lorte vejr vil vi skifte adresse , dog ikke langt fra den oprindelige adresse. – Det vil blive udsendt på mail.

Vi glæder os
ASKA

Spørgsmål sendes til elda94geisli@hotmail.com

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Gyllingnæsvej 69
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil