Hekla: Gædingakeppni 2020

16. - 17. maj 2020

Det er med stor glæde, at Hekla inviterer til Gæðingakeppni 2020 (DRL). Stævnet afholdes på Heklas bane, Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup den 16 til 17 maj og starter kl. 8:30. Indcheckning fredag mellem 18 og 20 og igen fra lørdag kl. 7.30.

OBS: Banen kan have andre åbningstider fredag aften. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:00. Såfremt der er behov for det, vil der også blive afholdt ryttermøde søndag kl. 8.00.

Der udbydes følgende discipliner:

 • Nordjysk ride- og islænderudstyr GDA (5-gængere)
 • Dig og dyr GDB (4-gængere)
 • Mummi Pals GDY (18 år til og med 21 år)
 • Arlys udlejning GDT (14 år til og med 17 år)
 • Hair by Aagard GDC (til og med 13 år)

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Der er plads til 100 ekvipager. Der vil blive oprettet en venteliste på max 15 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikkevarer på stævnepladsen. Der rides på godkendt 300 m bane med passpor.

Det er rytterens eget ansvar, at man ved tilmelding, har det rigtige rytterlicens. Alle klasser kræver min. BC-licens. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Tilmeldingen til stævnet starter via SPORTI den 29. marts 2020 kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Tilmeldingen lukker den 26. april 2020. Ændringer efter den 26 april koster 100 kr. pr. ændring. Der modtages IKKE ændringer til stævnet efter den 4. maj 2020. Startgebyr refunderes kun ved fremsendelse af læge og/eller dyrlæge erklæring, som skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider af banen den 17 maj. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side, dog kan det ikke garanteres at der er mulighed for ændring af klassen og det koster 100 kr. pr. ændring efter d. 26 april. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler – De internationale vaccinationsregler følges, se mere på: inside.fei.org

Tidsplan kan ses på www.nihekla.dk senest d. 9. maj. De endelige og opdaterede startlister kan ses på ticker.icetestng.com senest én time før klassens start. Der vil blive afholdt a-finaler for de klasser, hvor der er mindst 12 ekvipager.

Priser:

 • Startgebyr for medlemmer af Hekla er kr. 665,- per ekvipage inkl. fold
 • Startgebyr for ikke medlemmer af Hekla er kr. 765,- per ekvipage inkl. fold
 • Boks på halm 500 kr. (på nabogården, Hjallerup Engvej 1). Boks på spåner 650 kr. (skriv en bemærkning ved tilmelding, hvis du ønsker spåner) . Der er 14 bokse, som sælges efter ’’først-til-mølle-princip’’. Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr.500.
 • Camping uden el er gratis og foregår på Heklas areal.

Kvalifikationskrav til DM-Gæðingakeppni 2020:

 • B-flok (GDB) 8,150
 • A-flok (GDA) 8,000
 • Ungdomsflok (GDY) 8,000
 • Teenageflok (GDT) 7,950
 • Børneflok (GDC) 7,950

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas stævneudvalg
Sanne, Lena, Amalie, Dorthe, Janni og Maja.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil