Midtjysk føl- og plagshow afd. 2

Lørdag den 9. november 2019

Midtjysk Føl- og Plagshow, afd. 2 - Årets absolut sidste chance for at få bedømt sit føl eller unghest og kvalificere sig til Best in Breeding!

2019 har desværre været præget af aflysninger fra flere af årets største føl- og ungskuer. Ligeledes, har der i år været mange afbud fra deltagere, som i sidste øjeblik, er blevet ramt af omstændigheder der har gjort, at de ikke kunne komme til deres planlagte ungskue. På den baggrund, giver vi her en sidste mulighed for at få bedømt sin hest af vores altid kompetente dommer, Bjarne Poulsen.

Vi har fået en del henvendelser på, om man kan få lov til at komme med til Best in Breeding på wildcard, men uden at være en del af den samlede konkurrence, men simpelthen for at nå at få bedømt sin hest i år. Vi synes dog, at hvis man nu har hesten til Best in Breeding, så skal man også have mulighed for at være med til det, så derfor gør vi som følgende…

Det bliver et ungskue i ungskuet, forstået på den måde, at der sideløbende med afviklingen af Best in Breeding, vil være bedømmelse af heste, som ikke er kvalificeret til Best in Breeding. Der vil være rosetter og præmier til deltagerne fra dette ungskue, i en separat præmieoverrækkelse.

De heste der opnår fløjplacering, eller opnår minimumskravet for at deltage i Best in Breeding, vil derefter samtidig overgå til Best in Breeding-præmieoverrækkelsen, med de point man allerede har opnået.
Hesten skal altså IKKE fremvises igen!

Tid og økonomi gør, at vi ikke har mulighed for at afvikle dette tidligere, som selvfølgelig ville være optimalt. Det er ikke et krav, for at deltage, at man har været ramt af afbud fra andet arrangement. Alle kan deltage!

Der fremvises hopper, hingste og vallakker fra føl til 3-års

Pris pr. hest: 600,- kr.

Formiddagsboks (føl og 1-års) – ca. 08:00 – 12:30: 375,- kr.
Eftermiddagsboks (2- og 3-års) – ca. 12:30 – 17:00: 375,- kr.
Heldagsboks: 500,- kr.

Alle bokspriser er inkl. et depositum på 100,- kr. som tilbagebetales når boksen er rengjort og godkendt!

Der er mulighed for at købe mad og drikke i rytterstuen, til yderst rimelige priser, hele dagen.

Praktisk info:

  • Det er ikke muligt at stille folde op, så enten bestiller man boks eller lader hesten stå i traileren.
  • Der skal selv medbringes hø, wrap, foder eller lign. til ens hest.
  • Der er vandkopper i alle bokse
  • Man skal have tjekket sin hest ind, før ens klasse starter - Ind tjek starter én time før dagens program
  • Følg med på vores facebook side: facebook.com/midtjyskfoelshow
  • Der må ikke fremvises i rebgrimer eller fangegrimer.
  • Vis hensyn til alle og pas på hinanden.
  • Alle fremviste heste skal vises forsvarligt og sikkert, enten med ekstra hjælper eller i trense.
  • Ved afbud efter sidste tilmeldingsdato, refunderes kun boksgebyr – Deltagergebyr refunderes mod forevisning af dyrlægeerklæring!
  • Af hensyn til programplanlægning og fordeling af rosetter og præmier, er det ikke muligt at ændre klasse efter sidste tilmelding (f.eks. på grund af sygdom ved den tilmeldte hest) – Det er dog muligt, at ændre til en hest i samme klasse, dog med forbehold for, at vi ikke når at få ændringen med i programmet!

Alle deltagende heste SKAL være raske! De må ikke have haft besøg af dyrlæge, have været syge eller været i nærheden af syge heste, mindst 3 uger før deltagelse.

ALLE skal udfylde en tro og love erklæring - link kommer på hjemmesiden.

Hvis en hest møder syg op eller med tegn på sygdom, forbeholder både vi og Stald Birkegaarden os retten til at afvise hesten.

Arrangørens kontaktinfo

Midtjydsk Føl- og Plagshow


Mødested/startsted

Stald Birkegaarden
Jeshøjvej 1
8410 Rønde
Danmark Vis på kort Navigér hertil