Jökull: Molstur 2020

24. - 26. januar 2020

Invitation til Mols Turen 2020

Så er vi klar til endnu et år I de skønne Mols Bjerge, 24-26 Januar 2020, altså sidste weekend i januar.

Vi skal som vanligt bo på spejderlejren Bogensholm, Fuglsøvej27, 8400 Ebeltoft. Lejren har 4 og 8 personers værelser, alle med bad og toilet til. Der er madrasser, men I skal selv medbringe lagner og soveposer.

I er velkomne i hytten fra fredag kl. 16, men I må gerne komme før og tage en ridetur på egen hånd, kun er der ingen garanti for at vi kan komme ind i hytten før kl. 16.

Fredag aften er der fælles spisning, fra ca. kl. 19 i køkkenet, for dem der er nået frem. Så medbring gerne en ret til deling, det plejer at være super hyggeligt. Der er selvfølgelig te og kaffe, og øl og vand kan købes.

Der er lister fremme hvor I kan skrive jer på hvilken tur I ønsker at være på, og spred gerne rygtet om at der også vil være en rolig, kortere tur for de heste der ikke er i så god form, så der er plads til alle.

Lørdag er der morgenmad fra kl. 08-10, og vi rider fra lejren kl. 11. Vi mødes alle sammen under rideturen og holder pause og spiser suppe ude i bjergene. Efter hjemkomsten er der kaffe og kage. Så er der tid til en lille lur eller almindelig hygge inden middag kl. 19, med efterfølgende fest med live musik.

Søndag er der atter morgenmad fra 08-10, og ridning kl. 11. Vi mødes atter i bjergene til kakao og derefter går det tilbage til Bogensholmlejren til afsluttende biksemad og farvel.

Vi har igen i år, mobil bokse stående uden for hytten, der må stå 1-2 heste i hver. Hvis I ikke ønsker en boks, kan I selv lave folde mellem træerne. Vi sørger for hø eller wrap til fri afbenyttelse. Husk I skal selv rydde op for både efterladt wrap og ”klatter”, både inde og ude.

Vi har en vel assorteret bar, som vi gerne vil bede jer om at benytte, både for hyggen og økonomien. Der vil også være mulighed for at købe Øl, Vand og Vin

Der kommer lister op til at skrive sig på til opgaver der skal laves i weekenden såsom borddækning og oprydning efter maden, vi kan desværre ikke nå det hele, men hvis vi er fælles om det, er det til at overkomme.

For dem der ikke kan deltage I hele weekenden er der mulighed for at komme til Fest middagen lørdag kl. 19, det koster kun 200 kr, og ønsker I også at overnatte, finder vi ud af det også, bare ring eller skriv.

Når i tilmelder jer, med eller uden boks, med eller uden hest, er det incl rytterfest.

Rytterfest tilmeldingen er tiltænkt, dem der kun kommer til dette.

Der er også en mulighed for kun at deltage i turene, uden mad eller overnatning, dette er tiltænkt de lokale Jökull folk der måske godt vil se hvad der sker på Molsturen og evt. støtte lidt op om den.

Sidste frist for tilmelding er d. 12. Januar 2020

Tilmelding på Sporti:
Deltagelse, incl. ½ boks, Jökull medlemmer: 1100,-
Deltagelse, incl. ½ boks, ikke medlemmer: 1200,-
Deltagelse, incl. ene boks, Jökull medlemmer: 1500,-
Deltagelse, incl. ene boks, Ikke medlemmer: 1600,-
Deltagelse uden boks eller uden hest, Jökull medlemmer: 800,-
Deltagelse uden boks eller uden hest, ikke Jökull medlemmer: 900,-
Deltagelse i rytterfest, uden overnatning: 200,-
Deltagelse i ridetur, uden overnatning eller mad: 100,-
Alle priser tillægges Sporti gebyr

Det koster kun 150 kroner at melde sig ind i Jökull, og så får man rabatter på alle vores arrangementer.

Vi glæder os til at se så mange som muligt, til dejlig ridning og hygge, gerne i sne.

Hilsen Diana, Katrine, Kenneth og Ellen

Arrangørens kontaktinfo

Jökull IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Bogensholmlejren
Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil