Skeifa Svendborgs forårs 3-gang

Lørdag den 28. marts 2020

Skeifa Svendborg starter vanen tro stævnesæsonen med et hyggeligt 3-gangsstævne.

Konceptet er, at man rider én ad gangen på lige bane (dvs. passporet).

Hver ekvipage har 4 langsider til at vise tölt/trav, skridt, galop og pas. Det betyder at det er valgfrit, hvilke gangarter man viser, men man SKAL vise tølt eller trav og herudover 2 gangarter mere. Man må gerne vise både tølt og trav og én gangart mere.

Der gives karakterer fra 5 til 10.

Der rides finale med de 10 højst placerede ekvipager og der laves særskilt finale for junior/ungrytter. Finalen rides som udtagelsen.

I dommernes bedømmelser lægges der vægt på gangarternes kvalitet, hestens velvilje til at samarbejde med rytteren samt form under rytter.

BEMÆRK – stævnet er primært for unge eller uerfarne heste, som ikke er vant til stævner. Her kan de få erfaring med stævner i en uhøjtidelig atmosfære. Og stævnet er også tænkt til ryttere, der ønsker at starte et lille stævne uden pres.

For at deltage kræves der årlig revaccination af hesten. Man må deltage med 0, 2 eller 4 sko. Alt udstyr skal være tilpasset den islandske hest. Andre udstyrsrelateret spørgsmål tages med til dommeren på dagen.

Der bliver lagt program ud et par dage før stævnestart. Startlisten kommer op senest én time før første rytter. Vi plejer at starte med første rytter kl 10.

Der er plads til max. 40 deltagere

Pris kr. 150.

Vi gennemfører uanset vejret, så følg med i vejrudsigten og sørg for passende påklædning til både dig og hesten!

Vi glæder os til en hyggelig dag!

Med venlig hilsen
Skeifa Svendborgs Bestyrelse

Mødested/startsted

Skeifa Svendborg
Tipsvænget 19
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil