Saga Svendborg 3-gangsstævne efterår 2020

Søndag den 4. oktober 2020

Saga Svendborg slutter stævnesæsonen af med et hyggeligt 3-gangsstævne.

Konceptet er, at man rider én ad gangen på lige bane (dvs. passporet).

Hver ekvipage har 4 langsider til at vise tölt/trav, skridt, galop og pas. Det betyder at det er valgfrit, hvilke gangarter man viser, men man SKAL vise tølt eller trav og herudover 2 gangarter mere. Man må gerne vise både tølt og trav og én gangart mere.

Der gives karakterer fra 5 til 10.

Der rides finale med de 10 højst placerede ekvipager og der laves særskilt finale for junior/ungrytter. Finalen rides som udtagelsen.

I dommernes bedømmelser lægges der vægt på gangarternes kvalitet, hestens velvilje til at samarbejde med rytteren samt form under rytter.

BEMÆRK – stævnet er primært for unge eller uerfarne heste, som ikke er vant til stævner. Her kan de få erfaring med stævner i en uhøjtidelig atmosfære. Og stævnet er også tænkt til ryttere, der ønsker at starte et lille stævne uden pres.

For at deltage kræves der årlig revaccination af hesten. Man må deltage med 0, 2 eller 4 sko. Alt udstyr skal være tilpasset den islandske hest. Andre udstyrsrelateret spørgsmål tages med til dommeren på dagen.

Der bliver lagt program ud et par dage før stævnestart. Startlisten kommer op senest én time før første rytter. Vi plejer at starte med første rytter kl 10.

Der er plads til max. 40 deltagere
Pris kr. 150.

Vi gennemfører uanset vejret, så følg med i vejrudsigten og sørg for passende påklædning til både dig og hesten!

Vi glæder os til en hyggelig dag!

Med venlig hilsen
Saga Svendborgs Bestyrelse

COVID-19: - Vi følger retningslinjer og udviklingen meget nøje og de endelige retningslinjer meldes ud, når vi nærmer os afholdelsen. - Der vil yderligere være begrænsninger for tilskuere og hjælpere til den individuelle rytter, dette bliver også meldt ud når vi nærmer os afholdelsen. 

Arrangørens kontaktinfo

Saga SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Saga Svendborg

Mødested/startsted

Saga Svendborg
Hellegårdsvej 63
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil