HEKLAs fastelavnsstævne 2020

Søndag den 1. marts 2020

Stævnet afvikles på HRV i ridehallen (20x60), Tryvej 13, 9320 Hjallerup.
Stævnet afholdes den 1. marts 2020 og starter kl. 10:00. Indcheck kun muligt mellem kl. 8:30 til 9:30. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 9:40.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3gangJ, 3gangS, 4.2, 4.5, 4.5J, T8S, T8J, T3* og HUK.
(HUK er tilladt trækker) I 3-gang bestemmer man selv, hvilke af følgende gangarter, man vil vise - skridt, trav, tølt eller galop. I 4.2 og T3* er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse. HUK er Heklas Udklædningsklasse, hvor man rider 2 omgange alene på banen i valgfri gangart/bedste gangart. Det er i denne klasse muligt at blive trukket. I HUK er udklædning obligatorisk og tæller 50% af den samlede karakter. Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre. Vi beder rytterne huske på, at dette er et hyggestævne, og det ikke skader at prøve nogle andre klasser, end dem, man normalt rider. Bare husk at sikkerheden ikke må glemmes, når udklædningen findes! Du må tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse samt HUK. Én hest må gerne have to ryttere, men må stadig kun starte én gangartsklasse, én tølt klasse og HUK.

Husk du skal være medlem af Hekla. Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Der vil ikke blive afholdt finaler, men der vil blive præmieret de bedste fem i hver klasse.

Pris for deltagelse i stævnet: 275,- per ekvipage inkl. SPORTI administrationsgebyr. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber. Leje af boks til kr. 350,- inklusiv halm (max 14 stk.).Det er også muligt at købe en fast fold på Heklas anlæg til 150 kr. Der skal kun tages klatter efter brug. Folde laves på Heklas eget område, såfremt vejret tillader det.

Der er plads til 60 ekvipager og der kan tilmeldes på to heste per rytter.

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Hekla har lejet begge ridehaller, så der er opvarmning indendørs.

Tilmeldingen åbner via SPORTI den 2. februar 2020 kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når pladserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der vil blive oprettet en venteliste på 15 personer. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 25. februar 2020. Ændringer foretaget mellem den 15. februar til 25. februar og koster 100 kr. pr. ændring. Startgebyr refunderes kun ved fremsendelse af læge og / eller dyrlægeerklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider fra banen den 1. marts 2020.

Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads efter 25. februar, og at sælge sin plads betragtes som en ændring.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den. 25 marts. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for børn og unge til og med 20 år. Således at der er to tønder, en til dem under 12 år og en til dem over 12 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr! 
PÅ GENSYN – Heklas junior og ungeteam Julie, Camille, Annemaja, Marie B, Marie T, Agnes, Laura, Maja, Astrid, Amalie, Johanne, Anne, Oline, Karoline, Helle og Janie

Arrangørens kontaktinfo

Heklas Junior- og UngeteamSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil