Nordjylland Rundt 2020

Lørdag den 6. juni 2020

Deltager Info – NORDJYLLAND RUNDT på cykel

”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” er cykelløb og cykelmotion på alle niveauer og for alle aldre. Løbet arrangeres af Aalborg Cykle-Ring og CCH Hjørring – to nordjyske cykelklubber, som begge tilbyder cykling for børn og unge, licensryttere og bredden under Danmarks Cykle-Union. Overskuddet fra løbet går til udvikling af børne-, unge- og talentarbejdet i de to nordjyske klubber.

Løbet blev første gang kørt i 1990. Udover de to klubber, er der assistance fra mange frivillige, god støtte fra vores sponsorer, hertil kommer at en række samarbejdspartnere medvirker til at vi kan afholde et godt cykelløb, som vi er stolte af. Det eneste minus, som vi kan komme i tanke om er, at vi som arrangører ikke selv kan ”få lov til” at deltage – det vil vi ellers gerne – da vi elsker cykelsport.

2020-udgaven af ”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” køres lørdag den 6. juni 2020.

Tilmelding:
Forhåndstilmelding lukker fredag den 5. juni 2020 kl. 23.59. Eftertilmelding til løbet kan foretages i Info-centeret lørdag den 6. juni - kun kontant eller MobilePay.

Priser – der henvises til hjemmesiden.

Ved forhåndstilmelding kan startnr. og chip afhentes i Info-centeret, Gymnastiksalen, Aalborg Kaserner, Hjørringvej 136, 9400 Nørresundby lørdag den 6. juni fra kl. 06.30.

Starttider:

  • 200 km start fra kl. 7:30
  • 140 km start fra kl. 9:00
  • 75 km start fra kl. 10:15

Se mere på www.nordjyllandrundt.dk og følg med på www.facebook.com/nordjyllandrundt.

Regler:
”NORDJYLLAND RUNDTpå cykel” er et officielt motionsløb under Danmarks Cykle Union og køres efter unionens motionsløbsbestemmelser. Dette betyder, at færdselsreglerne altid skal overholdes. Hvor der er cykelsti, skal denne benyttes. Med mindre trafikreguleringen anviser andet. Alle kører på eget ansvar. Husk at vise hensyn overfor andre cyklister og trafikanter i øvrigt.

CYKELHJELM er obligatorisk og arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise deltagere på disse ruter, hvis de stiller op uden hjelm. Ligeledes må triathlonstyr, enkeltstartsstyr eller styrforlængere ikke benyttes på nogen af cykelruterne og cykler med dette udstyr vil blive afvist inden start. Ryttere, som afvises af disse årsager, får ikke refunderet startgebyret. 

Kontakt: 
info@nordjyllandrundt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Nordjylland Rundt på Cykel


Mødested/startsted

Gymnastiksalen Aalborg Kaserner
Hjørringvej 136
9400 Nørresundby
Danmark Vis på kort Navigér hertil