OHR: 2. del af OHR's Islændercup

Søndag den 19. januar 2020

2. Del af Ohr’s Islændercup med disciplinerne Figures og Gæðingafimi!

I Figures kan man stille op i level 1 og 2. I Gæðingafimi, kan man stille op i let, mellem og svær, vi bruger samme retningslinier som Hedebo-tøltheste, som kan læses her: http://www.hedebo-toeltheste.dk/gaedingadressur

Da holdene består af 4-6 equipager, vil det være 4 klasser, der tæller i cup’en, 2 x Figures og 2 x Gæðingafimi. Bemærk, at hvis et hold ikke stiller i 4 klasser, vil de få 0 point for de manglende klasser

Hvis der er flere ryttere fra samme hold, i samme klasse, vil kun den equipage med flest point tælle i turneringen. Selvom samme rytter rider flere klasser, kan man kun tælle 1 gang til holdkonkurrencen.

Vi opfordrer alle til at stille op i det niveau, som I til dagligt rider konkurrencer i, eller højere.

4.5=Gæðingafimi let, Figures 1

4.3=Gæðingafimi mellem, Figures1/Figures 2

4.2/4.1=Gæðingafimi svær, Figures 2

Så det bliver en fair konkurrence for alle, og så også nye konkurrenceryttere, får en god oplevelse. Husk, det vigtigste er at vi har det sjovt og hyggeligt sammen.

Både Figures og Gæðingafimi bliver afholdt i ridehus med banemål 20x60, opvarmning kan foregå i ridehusets anden ende ca 20x20, eller udenfor.

Gæðingafimi rides til musik efter eget valg, musikken skal kunne findes på Spotify, og sendes på SMS til Britt på tlf.: 20780747, inden onsdag d. 15/1-2020.

I forbindelse med dette stævne arrangere Ohr d. 16. December, en foredragsaften med dommer Karin Hassing, som vil fortælle mere om begge discipliner. Se seperat tilmelding på Sporti.

Det er muligt at deltage i dette stævne, som individuel deltager.

Dommere til stævnet er: Karin Hassing, Rebekka Dahl og Dorthe Rostock

Pris pr klasse: 150 kr for medlemmer af Ohr, 250 kr for ikke medlemmer af Ohr.

Der vil være rosetter til de 3 bedst placeret i hver klasse.

Der er mulighed for opbinding på staldgang samt for at lave fold, husk hø/wrap/spand til vand. Cafeteriet har åbent med rigeligt flæskestegssandwich.

Tro og Love vil foregå ved afkrydsning på skema på staldgangen.

Vanen tro, er Ohr vært ved en øl eller sodavand, ved stævnet afslutning.

Arrangørens kontaktinfo

Odsherreds Rideklub


Mødested/startsted

Odsherred Rideklub
Nykøbing-Slagelsevej 10A
4560 Vig
Danmark Vis på kort Navigér hertil