Blossi: Kaffetölt

Lørdag den 21. marts 2020

Blossi afholder KAFFETÖLT på Holmene 1, Skælskør

Kaffetölt er en trænings-konkurrence, der minder lidt om Keppni, blot uden finaler og præmier. Kaffetölt befinder sig et sted mellem clinic og undervisning; det er et lærerigt arrangement, hvor både ryttere og tilskuere kan lære at vurdere gangarter og hestetyper. Arrangementet er for både erfarne stævneryttere og for dig som gerne vil prøve at ride stævne for første gang, for dig der trænger til at komme i gang og for dig som skal have gang i unghesten.

Der rides tölt i ridehus i heat med 3 ryttere i hvert i ca. 5 minutter, på speakers kommando. En dommer (Trine Lassen) giver kommentar til hver enkelt ekvipage under ridningen, således at man får en vurdering af hestens nuværende træningstilstand og hvad der  kan arbejdes videre med mhp. evt. konkurrence.

Vi har plads til 21 ryttere, og man kan tilmelde sig i forskellige sværhedsgrader. Vi håber på mindst lige så mange tilskuere. Som tilskuer har man mulighed for at stå i midten af ridehuset mens der rides og bedømmes, og dermed er arrangementet mindst lige så lærerigt for tilskuere som for ryttere.

Pris for ryttere og tilskuere:  75 kr. for medlemmer af Blossi, 100 kr. for ikke-medlemmer.

Der vil være kaffe og kage i rigelige mængder - deraf navnet Kaffetölt.

Der rides efter gældende FIPO og dansk ridereglement. 

Der kræves ikke rytterlicens til arrangementet.

Der er gode parkeringsforhold på stedet.

Der er mulighed for at lave fold på et (lidt vådt) græsstykke, hvis man selv medbringer foldmateriale. Alternativt kan hesten stå i traileren. Der vil desuden være mulighed for at din hest kan rulle sig på mindre sandfolde kun til dette formål.

Der er der gode opvarmningsmuligheder, både på dressur - og ovalbane.

Tidsplan:
12-13.00: Ankomst og indsyning: vi tjekker hestens vaccination (kontaktpersoner: Nina 30250444 og Kirstine 25505503)
13.00 – 13.45 Let klasse 
14.00 – 14.45 Mellem klasse 
15.00 – 15.45 Svær klasse

OBS: Tidsplane er med forbehold for lidt forskydninger inden for tidsrummet 13-15.45. Startliste og endelig tidsprogram laves når tilmeldingen er slut og sendes til deltagerne ca.  4 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se jer i ridehuset på Holmene

Mvh Bestyrelsen

Mødested/startsted

Holmene 1
4230 Skælskør
Danmark Vis på kort Navigér hertil