Stemmas træningsstævne

Søndag den 23. februar 2020

Et stævne for både garvede stævneryttere og dem som gerne vil ride stævne for første gang.

Vi forventer, at heste som har opnået points til T.1 og 4.1 ikke stiller til dette stævne. Har ekvipagen opnået finaleplads i T.8 eller 4,5, kan man ikke tilmelde sig disse klasser igen.

Sted: Hvidovre-Avedøre Rideskole (HVR), Avedøre Slettevej, 2650 Hvidovre

Tid: Søndag d. 23/2 2020

Indsyning: 8.00-8.45

Oplæg: Starter ca. kl. 9.00.

Ridning af første klasse: ca. kl. 9.30 .

Dagen starter med et oplæg ved FEIF-dommer Pia Hansen.

Vi tilbyder i år to tøltklasser mellem kl. 9.30-12.00: T.5 (”har prøvet før”) og T.8 (”ny stævnerytter”).

Firgangsklassen 4.5 er til nye stævneekvipager og 4.4 til lidt mere øvede. Firgangsklasserne rides efter 13.00.

Udtagelserne vil blive redet i heats med 2-3 ryttere på banen ad gangen. De bedste fem går videre til finale, som rides umiddelbart efter udtagelsen. Præmieoverrækkelse sker efter hver finale.

Børn under 13 år rider sammen med ældre ryttere, men konkurrerer mod jævnaldrende med egen præmieoverrækkelse i T.8 og i 4.5! Så husk at skrive på tilmeldingen som kommentar om rytteren er et barn under 13.

Alle deltagere får ”tjanser”: Kagebagning, indpiskning/ kalde folk til start ved lågen, hestepæresamling, dommersekretær og vi forventer alle hjælper med at lægge bomme ud i ridehuset til markering af sporet, så snart de har synet ind samt med at fjerne bomme pænt igen…er vi mange nok om det, er det ikke tungt arbejde!

Tak til sponsorerne, som vil blive nævnt efterhånden, som de kommer til på Stemmas Facebookside samt blive speaket på dagen.

Bedømmelser af rytterne vil blive speaket, mens der rides, så vi kan lære af hinanden.

Startlister vil blive sat op på dagen…ikke før.

Vi opfordrer igen alle deltagere såvel som tilskuere om at tage ting med til fælles heste-loppemarked i et hjørne af rytterstuen: Den for-lille flyverdragt, den ekstra tøjle eller børneridebuks kan måske få en ny ejer og generere kapital evt. til brug i caféen J

Vi afslutter dagen med evaluering i cafeteriet kl. ca. 16.30.

Idéen med træningsstævnet er, at indføre lidt islandshestekultur på et sted, hvor der ellers primært voltigeres og rides stævner i spring og dressur. Vi vil gerne opfordre flere islandshesteryttere til at deltage i stævner, så meld dig endelig til, hvis du ikke har deltaget i et islandshestestævne før.

Vi opfordrer også til at komme som tilskuer, da man via speakningen kan få indblik i, ”hvad det hele går ud på” i gangartsridning.

Vi har i år noget andet at kigge på end vanligt på ovalbanerne! Vi holder nemlig åbent for lokale ryttere med andre typer heste i vores pause 12.00-12.55…der er jo rift om, at få mulighed for at ride i ridehuset :-)

Tilmeldingsgebyr 250 kr. pr ekvipage. Man kan max. melde sig til en tölt-klasse og en firgangsklasse pr ekvipage/ betaling. Flere ridt har vi ikke plads til. (Medlemmer af lokalklubben Stemma får 50 % rabat, når de er voksne og for børn 75%,- rabat pr. tilmelding, rabatten tilbagebetales fra Stemma….man  kan blive medlem inden stævnet J)

Spørgsmål på dagen kan stilles til stævneleder Hanne Dueholm på 2227 1496

Praktiske oplysninger: Der er trailerparkering, men desværre ingen mulighed for egentlig opstaldning eller fold til hestene. Hestene kan bindes ved trailerne; Opsyn står man selv for.

For de, der ikke har entrailer til rådighed i løbet af stævnedagen, vil vi forsøge at hjælpe; da kontakt Hanne pr mail i god tid inden stævnet 😊

Vi forventer at hørester og hestepærer, tabt trailerstrøelse mm. fjernes inden afgang; Medbring selv hø, sort sæk og vandspand. Undlad at færdes i HVR´s stald eller med hestene på græsarealerne ved rideskolen; laver vi huller i dem, er vi ikke så velkomne igen :-).

Vi opfordrer til, at mad og drikke købes i HVR´ s udmærkede kiosk.

Gyldig vaccination og Tro- og love-erklæring skal fremvises ved indsyning.

Vi ses!

Mvh. Krogagre islandshesteopstaldning og Stemma, islænderlokalklubben i Hvidovre

Arrangørens kontaktinfo

StemmaSe arrangørklubben på SPORTI

Stemma

Mødested/startsted

Hvidovre-Avedøre Rideskole (HVR)
Avedøre Slettevej
2650 Hvidovre
Danmark Vis på kort Navigér hertil