Thor: Stævnetræningskursus

Lørdag den 4. april 2020

Thor afholder stævne-træningskursus i ridehuset i Uglestrup. Som til vinterstævnetræning bygger vi en ”ovalbane” i ridehuset, hvor der rides udtagelses- og finaleheat med mundtlig feedback fra Trine R Lassen. Denne dag har vi også sat tid af til teori om stævneridning, hvad ser dommerne på, hvad betyder klasse-inddelingen, regler for tilmelding, takt og tone på banen, regler for udstyr osv. Kurset koster kr. 350 inkl. frokost og drikkevarer. Der er begrænset antal pladser. Det er muligt at skifte klasse inden vi starter udtagelserne, hvis man efter teorien får lyst til at prøve noget andet. Alle ryttere kan tilmelde sig én klasse, alle rider både udtagelse og finale.

Der kan frit opsættes fold, og der er faste stolper, så medbring hegnstråd, vandspand og hø til hesten. Der er begrænset mulighed for opvarmning, men alle udtagelsesheat starter med 3 minutters ”ridehustilvænning” hvor man kan varme op.

Det er stævnetræning, dvs der kræves ikke rytterlicens, og ingen kvalifikationskrav, så fri tilmelding i alle klasser.

Tidsprogram udsendes ca en uge før kurset, men vi starter med teori og kaffe, herefter rides der udtagelsesheat, i frokostpausen samler Trine op på præstationerne, og efter frokost rides der finaleheat. Vi slutter ca kl. 16 med oprydning og uddeling af rosetter.

Vi glæder os til at se jer i ridehuset, på stævneudvalgets vegne, Jette

Arrangørens kontaktinfo

Thor / Jette Saltoft GramSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Thors Ridehus
Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil